ugrás a tartalomhoz

Archívum - Nov 24, 2015

Android gmail: sokszor késve jelez

Kérésre törölve 18. · 2015. Nov. 24. (K), 23.57
Üdv!

Sokszor előfordul, akár gmail-gmail levelezés között is, hogy a mobil nem azonnal jelez, hanem van, hogy csak órával, vagy még később, van, hogy azonnal.

A mobilon Androidban nem lehet beállítani a lekérdezés sűrűségét (szinkronizáció), tehát gondolom az alapbeállítás az azonnal.

Hiába nyomozok utána, a gmail súgójában mutatnak egy eszközt, ami megmutatja, hogy hol késik egy levél, azaz melyik ponton, de ott nem mutat késést, tehát akkor máshol van a baj, mondjuk nem is gondoltam, mivel csak a telefonom jelez késve.

Mi a fenét lehet csinálni, mert kra nem jön jól időnként, hogy bízom a telefonos értesítésben egy sürgős üzenetre várva, aztán több órával később jelez.

Nagyon gáz, hogy nem lehet bízni az okostelefonokban. A régi egyszerű Nokiám 10 évig szolgált hiba nélkül!!! És gyorsan (és ha már itt tartok, az is mekkora baromság, hogy ha a címtárban rákattintok egy névre, azonnal hívja, sokszor volt ez már ciki, közben csak bele akartam nézni az adataiba, de a szélén kicsi a "nyíl". Egyébként szerintem az Android egy szar. Olyan megbízhatatlan, hibás, lassú és fagyós, mint régen a Windows volt... És ez igaz a környezetemben márkás és márkátlan mobilra is. Drágább és olcsó készülékre is.