ugrás a tartalomhoz

Archívum - Dec 6, 2008

PHP4 JSON vagy XML feldolgozó

rrd · 2008. Dec. 6. (Szo), 19.07
HAri,

a Turulmeme shares wordpress plugin átalakításához kellene nekem egy json_decode vagy xml feldolgozó PHP-s script.

Tudtok valami ajánlani? Kipróbáltam 3-at de az egyik túl nagy volt, a másik kettő meg elbukott a vizsgán.
 

div tartalmanak lapozasa javascripttel

efpe · 2008. Dec. 6. (Szo), 15.32
Hallo,

van egy fix magassagu divem. Nem szeretnem scrollbart gyartani, csak ha nincs mas megoldas. Szal, van a div, adott a magassaga. Ebben van sok szovegem, neha nagyobb, mint a div. Ehhez kene valami "pager", tehat ha a szoveg tullepi a magassagot, akkor felparsolni, a maradekot meg atrakni egy kovetkezo oldalra.

Van valakinek erre valami otlete? Nem nagyon jutok elorebb. Ha mashogy nem megy, akkor valami js cuccmakkal, pl scriptaculoussal epitek ra scrollbart.

Elore is koszi a segitseget,
efpe
 

Folyamatos eltüntetés és megjelenítés...

ElectroBoy · 2008. Dec. 6. (Szo), 09.36
Üdv!

Nem régen belekezdtem egy böngészőben játszható játék elkészítésébe. Mivel a játékomnak lesznek választható karakterei, ezért kellet írnom egy karakterválasztó rendszert. Maga az egyszerű választási lehetőség "onChange" eseménykezelővel lett megoldva, hogy mikor a legördülő listában kiválasztja a karaktert, rögtön egy külön keretben megjelenjen a választott karakter előnézeti képe. És most jön a kérdésem:
Szeretném úgy tovább fejleszteni a kódomat, hogy a választáskor, a már a keretben levő kép folyamatosan eltűnni, majd fokozatosan kezdjen megjelenni az újdonsült választott karakter előnézeti képe. Hogyan oldhatnám meg?

Peace!