ugrás a tartalomhoz

szerver hoszting

Bártházi András · 2005. Jún. 30. (Cs), 11.59
Cégünk egy további szervert szeretne internet kapcsolattal elhelyezni a neten, legalább 100 Mbit/sec BIX kapcsolattal, s használható nemzetközivel. Nem feltétel semmilyen további szolgáltatás, de a Victor Hugo utcában szeretnénk elhelyezni a szervert. Mivel a szerver backup célokat látna el, ezért a 99.99999%-os rendelkezésre állás nem feltétel, persze nem baj. Milyen cégeket ismertek, akik olcsón kínálnak szerver hosztingot?
 
1

PersonalNet

Török Gábor · 2005. Jún. 30. (Cs), 12.06
http://personalnet.hu/

(Ha esetleg egyszercsak nem elérhető a gép, akkor telefonon meg kell őket kérni kedvesen, hogy dugják vissza a véletlenül kihúzott UTP kábelt, de egyébként elégedett vagyok velük.)

--
slink
http://20y.hu/
4

Van olcsóbb

Bártházi András · 2005. Jún. 30. (Cs), 13.06
Van egy olcsóbb, de nincs vele tapasztalat: http://www.infotechna.hu/

-boogie-
7

<Nincs cím>

Anonymous · 2005. Nov. 19. (Szo), 23.45
szerintem nem a legjobb választás!

domi
8

Szerintem meg...

Bártházi András · 2005. Nov. 19. (Szo), 23.55
...se pozitív, se negatív irányban nem hiteles számomra egy egy mondatos anonim hozzászólás, mert ki tudja, hogy nem a konkurencia írja-e?...

-boogie-
2

Zuriel

Nagy Péter · 2005. Jún. 30. (Cs), 12.51
Én a Zuriel-t tudom javasolni. Profi HP Blade szervereken nyomulnak, szinten minden rendszerkomponens redundáns, az áramellátástól a neten keresztül a processzorokig. Hostolnak Java-t, PHP-t, Zope-ot, és az egész rendszeren szinte mindent webes felületen adminisztrálhatsz, ha akarsz.

Abszolút meg vagyok velük elégedve.
3

szvsz

kgyt · 2005. Jún. 30. (Cs), 13.03
Szerintem az adminolást megoldják boogie-ék, csak egy gépet akarnak betenni szerverterembe...

--
Szeretettel: Károly György Tamás
kgyt&kgyt.hu - http://kgyt.hu
5

Igen

Bártházi András · 2005. Jún. 30. (Cs), 13.12
Valóban, én nagyon elégedett vagyok a jelenlegi rendszergazdával, s a saját szolgáltatásainkkal. :) Sőt. De most tovább szeretnénk lépni egy még jobb szolgáltatás irányába, ehhez kellene egy másik szerver hoszting cég. Az említett ahogy látom egyébként ezzel is foglalkozik, de a szerver felhasználási célja miatt egyelőre nem ebben a kategóriában érdeklődöm. Aztán persze ez változhat, mert még nem dőlt el, hogy pontosan mire is fogjuk használni azt a szervert (lehet, hogy nem csak backup lesz, hanem backend), de akkor meg tudom, hogy hova, melyik szerver hoszting céghez menjek. :)

-boogie-
6

<Nincs cím>

Midge · 2005. Nov. 9. (Sze), 19.30
Talán még érdekel Valakit...
Bár szerintem a Victor Hugo utcában nincs olyan túl sok szolgáltató... :)

Esetleg ezek:
http://www.kibernet.hu/home/szerverhosztel.html
http://www.cyber.hu/?pid=6
9

PoundHost

Gabordx · 2006. Jún. 2. (P), 17.20
A PoundHost-nál 1 honapig ingyen elhelyezheto a szerver, haverokkal hétfőn viszünk is be 1 game szervert. :)))))))

Nézzétek meg! poundhost.hu a cim

100mbit
10

hoszting

vbence · 2006. Jún. 3. (Szo), 01.02
Én a dreamnetnél vagyok 4 hónapja - www.dreamnet.hu és nem voltak problémák. Kétszer volt olyan, hogy nem volt elérhető a cucc, mindkétszer áramkimaradás volt az ok, elmondásuk szerint a szünetmentes tápuk vagy generátoruk, vagymi csak pár órát bír...
Mivel kis cég, sokmindent meg lehet velük beszélni, ez nálam előny.
12

hoszting

peachman · 2007. Jan. 22. (H), 08.55
Akkor te mázlista vagy. Én is náluk vagyok, de ma fogom elvinni tőlük a gépemet. Eddíg egy valóban klimatizált helyen volt, ott nem is volt semmi probléma, de a cég megszünt. Elvittem a Dreamnet-hez v. NewLan v. mittudomén milyen neveken vannak még jelen, de azóta legtöbbet áll a gép. Folyton lefagy pedíg már a teljes gépet lecseréltem de hiába. Nem csoda, hiszen vagy 1000fok van náluk!!! Ilyen módon öreganyám szenes pincéjébe én is levihetnék pár drótot és árulnám a szolgáltatást hosztként. Ez gáz! Az sem érdekel, hogy mások gépe működik, 50-55fokban az alaplapokon a kondik is úgy száradnak ki, mint a sivatag.
14

érdekes...

vbence · 2007. Jan. 22. (H), 11.17
Fura... a régi helyen aztán eléggé megszaporodtak az áramkimaradások, de mióta NewLan v. mittudomén az áram is jobb.Túlmelegedést én még nem tapasztaltam. Ezt az 1000 fokot honnan nézed?
15

Tévedés

peachman · 2007. Feb. 1. (Cs), 01.47
Menet közben megoldották a problémát. Új klímát szereltek be és az is kiderült, hogy a gépem is vacak volt. Megkövetem magam és elnézést az elhamarkodott következtetésekért. Helyreállt a rend, kijavítottuk a hibát a gépemben amihez még segítséget is adtak. Ezért még 1x elnézést! Meg kell jegyezzem, hogy segítőkészségből jeles a csapatnak.
16

Szerver hoszting

webfejlesztes · 2007. Ápr. 17. (K), 09.03
Szia!

Én is voltam a dreamnet nél, tényleg korrekt csapat.
Barátomnak volt a fix-a ideálja hogy mindenképpen szervert akar üzemeltetni.
Egyszerűen megoldotta a dolgot. Ugye a google a barátod, a WIKI meg a barátnőd.

Google keresés Szerver hoszting Végignézte az árakat, letesztelte az ügyfélszolgáltot! Nagyon érdekes, h egyes cégek h állnak az ügyfélhez!!! Sajnos. Ő az awexnél maradt, majd egy hónap múlva beszámolok a tapasztalatokról.
17

Nem fenékig tejfel

vbence · 2007. Ápr. 17. (K), 09.17
Most volt valami kötlözésük.. 2 napig nem volt kapcsolat. A webre kiírt telefonszámon "előfizető nem kapcsolható". Szerencsére találtam egy régi telefonszámot, ahol egy csaj győzködött, hogy "szolgáltató váltás" van, és ez normális (miközben az ő doldaluk már egy napja ment).

1 nap működés után újra kiesés. Mostmár be tudtam menni személyesen. "Úgy látszik rosszul dugtuk be a kábelt, és kijött valamikor".

De legalább tényleg volt köntözés. Más arcok vannak, új hely. Van igazi konzol is meg ilyenek. Adok pár hónapot az új gárdának, de azt hiszem kénytelen leszek otthagyni a sub-20k -s szolgáltatókat. Azért jó lenne, ha volna valakinek jó tapasztalata is...
11

szerver

Anonymous · 2006. Júl. 3. (H), 01.09
Szerintem inkább itt helyezzétek el GBit-re:

http://www.weblan.hu/szerverh.php
13

Szervereink

Bártházi András · 2007. Jan. 22. (H), 09.39
Mivel előjött a téma, ezért leírnám az aktuális helyzetünket. Végül az Integrity-t választottuk - náluk jelenleg három gépünk van, de jönnek a továbbiak is. Egy gép erejéig pedig átlátogattunk a Datanethez, a tapasztalat jó, drágábbak, de egy kicsit többet is nyújtanak. Az a gép marad, de a továbbiak várhatóan az Integrity-hez kerülnek továbbra is. A hétvégén az egyik gépben meghalt a tápegység ventillátora, az Integrity-sek kicserélték nekünk a teljes tápegységet, csak a tápegység áráért. Most éppen be is mehettem volna, mert kb. 15-20 perc, de azért így még kényelmesebb volt.
18

Szerver

csob · 2008. Már. 13. (Cs), 12.46
Hát azért most már vannak a VH-n kívül is hoszting szolgáltatók, akik jó áron adják a szerver helyet, mint pl. a Proserver...
19

Ártatlan vagy reklám?

janoszen · 2008. Már. 13. (Cs), 15.29
Miért van az, hogy a hosting / szerver témákban még a legrégebbi, pl. 2005-ös témákban is hirtelen nő egy új hozzászólás egy alig néhány perce létező felhasználó keze által, látszólag teljesen ártatlanul, jólelkűen ajánlva egy szolgáltatást? Főleg, hogy a téma a legutolsó hozzászólással már le is zárult.