ugrás a tartalomhoz

Javascriptben objektum mozgatása ponttól pontig hogy kel?

gabeee · 2005. Ápr. 28. (Cs), 09.49
Úgy kéne megoldani a kép(gömb.jpg) mozgatásást, hogy elindul egy adott pontból amikor eléri a végpontot akkor térjen vissza a kezdőpontba és ott álljon meg.
Annyit még hozzá, hogy mielőtt eléri a végpontot szépen lassan el kéne torzulnia eliptikus formává.
Jó volna azt is meghatározni hogy a kép objektum hol helyezkedjen el a lapon mert egy háttérkép eleme csak ép meg kell mozgatnom és fontos hogy pont a kivágott helyre essen a megjelenéskor. Valami style-al összekapcsolva biztos jó lenne.
Előre köszi mindenkinek!
 
1

Ne neeee

PiG · 2005. Ápr. 28. (Cs), 10.45
Ezen a héten hétfőn ugyanezt a kérdést tetted fel, és írtam is rá választ (más is). Direkt neked pötyögtem be a kódot Jegyzettömbben. Olvasd már el azt a választ, szerintem abból ki lehet indulni, ha valami azzal kapcsolatban nem világos, akkor sztem bárki megmagyarázza, hogy mi miért van (bár, amint írtam lehet másképpen is megoldani - sőt már egy kisebb hibát is felfedeztem, de azért működik).
Ha meg nem tudod átalakítani a saját igényeid szerint, akkor inkább hagyd az egészet és foglalkozz műkörömépítéssel vagy favágással. Valahogy túl sok már az olyan "igény", hogy "nem tudom megoldani, oldjátok meg helyettem". Az "elakadtam" nem azt jelenti, hogy "fingom sincsen hogyan kezdjek neki, de azért megcsináltatom másokkal".
P][G
2

nézd pig én nem akartalak megbántani csak új nekem a fórum

gabeee · 2005. Ápr. 28. (Cs), 11.37
Gabee

Azt hittem ha megint beírom csak akkor tudjátok hogy arrol szeretnék kérdezni
amit már korábban is kérdeztem. Át tudom írni az oldalt csak a pozícionálás nem sikerült úgy ahogy én szerettem volna elnézést kérek mindenkitől akit megbántottam.
3

Nem bántottál meg

PiG · 2005. Ápr. 28. (Cs), 11.47
Nem bántottál meg, de elég erőszakoskodónak tűnt, hogy szinte ugyanazt a kérdést teszed fel már másodszor. Ha nem ismered a Fórum működését, akkor bocsi - szerintem mostanra már igen :-)
P][G
4

abban tudnál segíteni hogyan tudom div -vel irányítani

gabeee · 2005. Ápr. 28. (Cs), 11.58
Gabee
Az igazság az hogy tegnap már kész volt és működött is csak mivel rétegekkel dolgozok nem tudtam úgy elhelyezni hogy a kezdő értékeket pozícionáltam volna
ha utoljára még ebben segíteni tudsz azt ezerszer megköszönöm.