ugrás a tartalomhoz

Drupal - node-ok issue-ekbe szervezése

Anonymous · 2004. Szep. 5. (V), 20.17
Van esély arra, hogy cikkeknek megfelelő node-eket "kiadásokba", issue-ekbe szervezzek? Készítettem 1 cms-t egy folyóirat számára, de csomó gondom van vele és nemtom így megéri-e vesződni vele... Az az igazság, nem találtam még olyan cms-t, amely ezt a kérdést kezelné valahogy - a Drupal igen?
 
1

Taxonómia

Hojtsy Gábor · 2004. Szep. 5. (V), 21.58
A Drupal taxonómia szolgáltatása teszi lehetővé, hogy besorolj tartalmakat. Vegyünk alapul mondjuk egy divatlapot. Készíthetsz egy szótárat (besorolási osztályt), amiben vannak a "szépségápolási tanácsok", "öltözködés", "frankó kütyük" kategóriák, amibe a különböző cikkeket téma szerint csoportosítod. Készíthetsz egy másik szótárt, amiben az "Első szám", "Második szám", stb. kategóriák vannak. Namost egy tartalom tetszőleges számú szótárból kapcsolódhat elemekhez (egy szótárból többhöz is). Így ha a témák felől közelítesz, akkor az összes szám öltözködésről szóló cikkét is kikeresheted, ha a számok felől közelítesz, akkor hamar megtalálhatod a hatodik szám cikkeit.
2

Goba mester, nagyon köszön

yaanno · 2004. Szep. 6. (H), 08.58
Goba mester, nagyon köszönöm:) Lehet, hogy a Drupalra van szükségem? :))) Máris kipróbálom a dolgot. Nem igazán van értelme erre külön modult írni, vagy a meglévő(ke)t módosítani, ugye?
3

works

yaanno · 2004. Szep. 6. (H), 09.06
üdv, hát ez télleg működik:) köszi még 1szer
4

A Drupalra van szükséged :)

Hojtsy Gábor · 2004. Szep. 6. (H), 11.04
A Drupal olyan, mint a Firefox: egy letisztult program, ami éppen azt tudja, amit kell, és ha neked több kell, akkor ki tudod terjeszteni nagyon könnyen saját magad által írt, vagy máshonnan letöltött kiegészítésekkel. Csak akkor nem ajánlanám, ha kevesebbre van szükséged (statikus oldalakra). Ha sokminden kell, akkor a Drupal eléggé jól nyújtható abba az irányba, ami neked kell szerintem.

Gombamód szaporodnak különben a Drupal webhelyek szerte kishazánkban is, és ez jó.
5

igenigen:)

yaanno · 2004. Szep. 6. (H), 11.51
Erről az oldalról van szó: www.szv.hu - a motor+design saját, de még fejlesztés alatt:))

Erősen gondolkodom az oldal drupalosításán, egyre jobban tetszik a drupal. Kicsit (nagyon) beleásom magam, aztán meglátjuk; ha drupalos lesz, írok:)

Lehet, érdemes lenne a linkgyűjteményt bővíteni a "Drupal oldalak" kategóriával, hogy az embör lássa, mire képes ez a cms.