ugrás a tartalomhoz

Drupal - könyv gyermek lapja nem hozható létre

Kimmuriel · 2008. Szep. 10. (Sze), 15.21
Sziasztok! Egy elég komolynak tűnő problémával küzdök: adminként létrehoztam egy könyvet, és mikor ennek szeretnék létrehozni egy gyermek lapot, akkor csak egy újabb könyvet tudok létrehozni, hiába kattintok a "Gyermek lap hozzáadása" linkre. A szerkesztés során a "Szülő" legördülő listából is kizárólag csak a "legfelső szint" választható ki, magyarán nem tudok lapot hozzárendelni egy meglévő könyvhöz. Alul, ahol a gyermek lapok listájának kellene szerepelnie, szintén üres maradt. 5.9-es Drupal verziót használok, próbálkoztam modulcserével is, és kipróbáltam az 5.7-es verzióval is (ami egy másik weboldalamon hibátlanul működött, ott semmi ilyen jellegű probléma nem jelentkezett), de ismét ugyanez volt a probléma. Mi lehet a gond?
 
1

Modul eltávolítás, ujratelepítés

Poetro · 2008. Szep. 10. (Sze), 16.17
Próbáld meg a modult kikacsolni az admin/build/modules oldalon, majd eltávolítani az build/modules/uninstall oldalon, és utána újra bekapcsolni. Lehet hogy valamilyen adatbázis hiba jelentkezett. Remélhetőleg a Drupal-lal szállított alap Book modullal próbálkozol.
2

Próbáltam már

Kimmuriel · 2008. Szep. 10. (Sze), 16.35
Próbálkoztam már vele, nem segített. A Drupal-ban alapból meglévő Book modult használom.
3

Modul ütközések

Poetro · 2008. Szep. 10. (Sze), 17.08
Lehet hogy valamilyen másik modul ütközik a Book moduloddal, vagy olyan szolgáltatást ad hozzá, ami miatt az nem működik megfelelően. Próbáld meg kikapcsolni az összes contrib modult, és megnézni működik-e, majd egyesével bekapcsolni, hogy megtudd mivel van ütközés.
4

jogosultságok?

pp · 2008. Szep. 12. (P), 08.40
Jogosultságok rendben vannak?

pp
5

???

Kimmuriel · 2008. Szep. 12. (P), 18.58
Ezt a kérdést nem egészen értem... Adminként mindenhez van jogosultságom. (Vagy tévedek?) A Book modul pedig be van kapcsolva.