ugrás a tartalomhoz

Safari html-css bug...

NetBandita · 2008. Aug. 16. (Szo), 14.44
Sziasztok!

Egyelőre csak localhoston vágtam bele egy szimpla XHTML-CSS honlapszerkesztésbe, mely FF, Opera és IE7 alatt úgy muzsikál, ahogy azt kell neki. A CSS és a HTML fájl valid (bár a stíluslapban egy font color és egy bg-color hiba van, de ez most totál lényegtelen).

A kérdésem az, mennyire vegyem komolyan a Safari böngészőt? Elég csúnya hibát ad (tulajdonképpen a tartalmi rész (menü + content) a body-tól jobbra helyezkedik el azon kívül). Esetleg általatok ajánlott cikkeket tudtok mutatni a Safari szabványkövetési nehézségeiről?

Visszanéztem 7-8 oldalt a fórumban, nem találtam hasonló című topikot, ezért szerintem lehet aktualitása ennek a témának.
 
1

URL?

vbence · 2008. Aug. 16. (Szo), 15.24
Ha adnál címet, meg tudnám mondani mit rontottál el ;) És komolyn kell venni a Safarit. Egyrészt mert egy platformon ez az alapértelmezett böngésző, másrészt meg azért, mert egy fantasztikus cuccról van szó.

Más: a WebKitet mindig letöltheted, ha látni akarod javítva van-e egy hiba, amibe befeutottál, illetve a jövő feature-eit szemügyre veheted benne.
2

feltöltöttem

NetBandita · 2008. Aug. 16. (Szo), 15.41
Feltöltöttem ideiglenesen ide: http://jogasz-elet.hu

Köszönöm a segítséget!
3

Nálam OK

vbence · 2008. Aug. 16. (Szo), 15.48
Úgy jelenik meg, ahogy kell... (ugyanaz, mint a ff3) Milyen Safariban nézed?
4

3.1.2.

NetBandita · 2008. Aug. 16. (Szo), 15.58
Nagyon furcsa, mert most nekem is tökéletesen megjelenik... Nem értem miért csúszott ki a body-ból korábban.

Bocs a vaklármáért...