ugrás a tartalomhoz

PHPMAILER-FE űrlapnál 0 Kb-es csatolmány

Ramirez · 2008. Aug. 12. (K), 10.08
Sziasztok!

Sajnos problémám akadt a PHPMAILER-FE használatával és mivel hosszas kutakodás után sem találtam választ, titeket kérdeznélek.
Honlapomon található űrlap motorja az említett progi. Ez tökéletesen át is küldi az adatokat az előre beállított email címre, azzal a kivétellel, hogy minden csatolmány 0 Kb-os lesz. Látható a csatolmány neve és kiterjesztése, de maga a csatolmány mindig 0 Kb. Gyakorlatilag üres, megnyitni nem lehet. Két különböző email címre átküldve is azonos az eredmény.

Esetleg valamit tudtok tanácsolni ennek mi lehet az oka és hogyan lehetne orvosolni?

Az is felmerült bennem, hogy nem a php beállítása a probléma, hanem a honlap vezérlőfelületén kéne valamit beállítani? Csatolmányok küldésének engedélyezése? Vagy valami hasonló.

Eléggé elakadtam és sehol nem hallottam semmi jót, úgyhogy igen nagyra értékelném, ha valakinek lenne ötlete!
Előre is nagyon köszönöm.

Ramirez
 
1

láttatlanban

nullstring · 2008. Aug. 12. (K), 12.58
Így láttatlanban elég nehéz bármit is mondani, de az talán még előfordulhat, hogy rossz a hivatkozás csatolmány szempontból. Hivatkozol egy fájlra, amit csatolni akarsz, de az nincs ott, phpmailer meg van olyan hülye, hogy magát a file partot létrehozza, csak a tartalmat (a filet) nem tudja hozzá írni.
2

fordítva

Ramirez · 2008. Aug. 12. (K), 21.04
Biztos nem fogalmaztam világosan, ezért a félreértés. Nem én akarok file-t küldeni. User kitölti a honlapomon lévő formot és ő csatolja a saját fálját a form segítségével. Az pedig szépen átküldi nekem egy emailben. A szerveren semmi nem tárolódik.
3

logolás

nullstring · 2008. Aug. 12. (K), 22.41
Szépen végig kell nézni a folyamatot, mondjuk log formájában (kiegészíted a kódot mindenhol ahol kell pl.). Megnézed, hogy a fájl feltöltése sikeres-e, a feltöltött fájl olvasható-e, küldésnél megfelelő fájlt akar-e berántani a cucc stb. Nagyjából tudnál pl. idézni kódot?
4

konkrétan

Ramirez · 2008. Aug. 12. (K), 22.59
Konkrétan is tudok kódot: http://phpmailer.codeworxtech.com/index.php Mint mondtam a PHPMAILER-FE-t használom. Csak annyiban változtattam, hogy a recipient-be beírtam a saját email címem. A többi az, ami ott van.