ugrás a tartalomhoz

FTP - javascript probléma

Muscle · 2004. Május. 25. (K), 14.06
Hali!

A problémám a következő: regisztráltam egy ingyenes tárhelyet (freeweb.hu) és a feltöltött htm fájlokba beírt javascriptek sehogysem akarnak normálisan működni. Nem én írtam a scripteket. Szóval a helyzet az, hogy ha a böngészőkkel (többel is próbáltam) megnyitom a fájlt a winyómon, akkor minden rendben van, működik a script, ami tulajdonképpem egy egyszerű pop-up képnézegető lenne, mely a képre méretezi automaitice az ablakot. Viszont, ha ugyanezt a fájlt a tárhelyemre feltöltöm és onnan nyitom meg a böngészőmmel akkor nem működik, pontosabban nem látja a scriptet és minden ami a scriptes body után van azt kiírja a képernyőre, értelemszerűen a body tag utáni writeln és close parancsokat is szövegesen kiírja. Más javascripteket is próbáltam, s mindnél volt vmi gond. Félig találtam megoldást, ha a body tagot és a hozzá tartozó részeket kitöröltem és a default képméretet a képre igazítottam, akkor kiírta ugyan IE-ben, hogy vmi hiba van a lapon, de ennek ellenére meg tudta jeleníteni a képeket, viszont csak egy neki megadott méretben tudja ezt. Azt szeretném elérni, hogy minden képre méretezze rá az ablakot. A scriptet ideírom, ha akarja vki!Előre is THX!
 
1

Re: FTP - javascript probléma

Anonymous · 2004. Május. 27. (Cs), 13.40
Lehet, hogy érthetőbb lenne, ha mégegyszer újrafogalmaznád... :)
Vagy talán akkor is okosabbak lennénk, ha megmutatnád, hogy hol van az oldal...
Innen, ennyi infóból nem tudunk segíteni.
2

javascript probléma

Muscle · 2004. Május. 27. (Cs), 18.28
var AutoClose = true;

//problémás sorok
if (!AutoClose) writeln('</head><body bgcolor="grey" scroll="no" onload="reSizeToImage();doTitle();self.focus()">')

else writeln('</head><body bgcolor="grey" scroll="no" onload="reSizeToImage();doTitle();self.focus()" onblur="self.close()">');

writeln('<img name="kep neve" src='+imageURL+' style="display:block"></body></html>');
close();
}}
</script>

<body>
<a href="/javascript:popImage('kep url','kep neve')">szöveg</a>
</body>

Nem látja a scriptet és a body után a hátteret szürkére váltja, majd az alábbi sorok jelennek meg szövegesen a htm oldalamon:

') else writeln(' '); writeln('
(itt a kép helye, kis kocka jelenik meg)
'); close(); }} (majd a kép linkje)

Nagyon kezdő vagyok még benne, nem tudom hogyan oldjam meg.