ugrás a tartalomhoz

bgsound spectrum meter hogyan, mivel?

szbiro · 2008. Júl. 5. (Szo), 09.12
Hello, segítsetek!
Szeretnék nem csak bgsoundot a kezdőlapra ( esetleg más oldalakra is), hanem hogy a játszott zenének megfelelő spectrum meter is megjeleníthető legyen egy egyszerü keretben ( menüsor nélkül). A http://en23.fw.hu/ ingyenes honlapon kitettem egy ilyen, persze statikusan, képlopóval készítve. De ennek mozognia kellene, a zenének megfelelő decibel-szintekkel a kölönböző frekvenciameneteknél.
Ne haragudjatok, de nem "próbáld meg igy,próbáld meg úgy" vagy pontatlan-lezserséggel odavetett 1-2 szó kell segitségként, hanem pontos leirás, meghatározás, programbetétre vagy forráskódra, amiből tényleg meg lehet csinálni.
Szabolcs
 
1

a magaméhoz

szbiro · 2008. Júl. 5. (Szo), 09.16
csak egy ötlet, bár nem tudok flash-ben programozni: nem Adobe (Macromedia( flash-sel lehetne megcsinálni? Jobb lenne valami előre gyártottabb, mert nem tudok 100ezer forintokat fizetni az ilyen programért.
2

Magad uram ha szolgád nincs...

janoszen · 2008. Júl. 5. (Szo), 09.35
Mi lenne, ha keresnél egy kicsit? A google-ban a flash sound spectrum szóra azért van nem egy találat. :) Egyébként ha csak nem egy disconak gyártasz holnapot, sztem sürgősen hanyagold a témát. :)
3

barátságos, segítőkész válasz

szbiro · 2008. Júl. 7. (H), 11.35
Köszönöm. Magad, Uram, tartsd meg az ilyen böffeneteket.És vajon mire ez a fenyegető "sürgősen szállj le.."? Ki a nyavalya vagy te? Még sok ilyen ember kellene. Meg pár tucat emberevő cápa. Nekik.
Szabolcs
u.i.Legközelebb, udvariasan csak ennyit:" keress rá a googleban erre: ...." Igy kell ezt csinálni,Uram!
4

Amilyen a kérdés olyan a válasz

zila · 2008. Júl. 7. (H), 12.34
Nehéz az olyan kérdésre normálist választ adni, ahol deklarálod, hogy nem tudsz flash-ben programozni, kész megoldást kérsz, forráskóddal együtt, mert azt ugye képes vagy bemásolni az oldaladba, az 1-2 soros útmutató, támpont pedig csak arra lenne elég, hogy te magad, némi munkával megoldhasd a problémádat. Sajnos te is azok számát gyarapítod, akiknek nem segítség kell, hanem ingyen munka. Még egy normális google keresésre se vetted a fáradtságot, majd még meg is sértődsz. A kolléga csak arra utalt - nem fenyegetően - hogy ha nem értesz valamihez akkor ne csináld (vagy ne így csináld...)
5

megelőztél

solkprog · 2008. Júl. 7. (H), 13.05
Ugyanezt akartam írni, de megelőztél. Azért van egy kis hozzáfűzni valóm:
"sürgősen szállj le" szbiro olvasd el még egyszer: "sztem sürgősen hanyagold a témát". És igaza van már ezeregyszer ki lett tárgyalva (itt a weblaboron is) hogy nagyon idegesítő a weboldalba intengrált zene. Csak egy pár link:
http://weblabor.hu/forumok/temak/16014#comment-36688
http://weblabor.hu/forumok/temak/12484#comment-24489
http://weblabor.hu/forumok/temak/10276#comment-18014
http://weblabor.hu/forumok/temak/15077#comment-33642

És valóban kérdez normálisan, és normális választ kapsz.
Egyébként érdemes lehet elolvasnod: http://esr.fsf.hu/smart-questions_hu.html