ugrás a tartalomhoz

Program inditása webes felületről

grais · 2008. Jún. 22. (V), 11.50
Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne. Hogyan tudok egy programot elindítani egy a bongészőben futó PHP, JAVAScript, vagy esetleg valami más frappáns megoldás segítségével???
 
1

Hol?

vbence · 2008. Jún. 22. (V), 12.19
A szerveren, vagy a kliensnél? Gondolom az egyértelmű, hogy a kliens gépén nem indíthat el egy síma weboldal programokat, misem nagyobb bizonyíték erre, hogy egy óra böngészés után még egyetlen oldal sem adott ki egy format c: parancsot nálad...

Amúgy meg keress a PHP system vagy exec vagy passthru függvényeire, illetve a másik esetben a "browser exploit" kulcsszavakra.
2

bemutaton

grais · 2008. Jún. 22. (V), 16.00
Bemutaton latam ilyet, de sajna hogy milyen alapokon nyugodott az az oldal??? passz.. sajna nem tudom. Köszi. utanna nezek ezeknek a dolgoknak... Esetleg ha valakinek otlete esetleg valamilyen hivatkozasa van ilyen dolgokra akkor kerem tegye kozze... Koszonom.
3

Ha azt írnád le...

vbence · 2008. Jún. 22. (V), 16.14
mire szeretnéd használni, talán ajánlhatunk alternatívákat, vagy esetleg konkrét választ. Abból, hogy bemutatón láttad, arra következtetek, hogy mégis csak a kliensoldalon szeretnéd ezt művelni, de azzal kéne kezdeni a kérdést, hogy ilyesmit pontosan leírsz, (hamár egy szakmai fórumon kérdezel...)
4

MIT szeretnél

janoszen · 2008. Jún. 22. (V), 20.31
Ne azt írd le, AHOGYAN szeretnéd, hanem MIT szeretnél és MILYEN környezetben megcsinálni.
6

talán java?

Zaphod Beeblebrox · 2008. Jún. 23. (H), 17.04
bocs, hogy közbeszólok, de lehet, hogy az a program egy javaban írt program volt?
5

Hasznald Adobe AIR

phenotypical · 2008. Jún. 23. (H), 12.43
Biztos kliensnel - akkor ajanlom valamit csinalni Adobe AIR-rel (http://www.adobe.com/products/air/) mert barmelyik nyelven dolgozhatsz (JavaScript, AJAX, Flex, Flash, HTML) es onnan barmit lehet csinalni a kliensnel. Itt van egy ket jo pelda: http://tinyurl.com/3dw48b