ugrás a tartalomhoz

Hogyan lehet ilyen swf et csinálni?

dc-hungary · 2008. Ápr. 13. (V), 09.55
Üdv!
nagyon megtetszett ez a flash:
http://fotopartner.hu/rendeloprogram/rpm01/bele.swf

próbáltam lementeni, de azt írja ki hogy hiba..

Hogyan tudnék én is ilyesmit csinálni?

Esetleg valahogy kilehet szedeni belőle azt a védelmet, hogy ha nem egyezik a domain vagy nemtudom, akkor ne írja ki hogy hiba, hanem megjelenítse?
 
1

Ne akard ellopni!

solkprog · 2008. Ápr. 13. (V), 10.24
1, nekem le se játssza (igaz linux és x64 bit....[érti aki érti, aki nem az nem])
2, nem értek a flashhez
3, Ne akard ellopni másik ember munkáját! Kérj rá engedélyt, vagy akár segítséget is kérhetsz tőlük. Ha ingyen nem adják (miért adnák?) akkor vedd meg tőluk vagy fizess meg valakit aki megcsinálja helyetted. Vagy csináld meg te magad. (mondom nem tudom mi ez, de ha csak valami egyszerű bannerszerű dolog akkor arra grafikus programok is vannak (gyakorlatilag "húzd és ejtsd" módszer).
Ezt ne vedd ellened irányuló támadásnak, de tényleg jobban jársz ha nem lopod el. (már csak esetleges jogi vitákat is megspórolhatsz magadnak....)
3

...

numen · 2008. Ápr. 13. (V), 12.06
1. nekem se. linux, 32bit. pedig szívesen megnézném, de valszeg az eredeti környezetében fut csak rendesen...
2. énse.
3. a dc-hungaryról a DC++-ra asszociálok — szerinted számíthat a jogi vita?:D
2

Nagyon megtetszett...

TeeCee · 2008. Ápr. 13. (V), 11.59
... a számítógéped. De sajnos tűzfal van rajta. Hogy tudok bejelentkezni rá és csak én használni?

[FLAME]
Amit kérdezel a LOPÁS! Hogy jut ilyen az eszedbe?!

Másik kérdésed kapcsán (max szélesség megadása) visszaolvastam az összes fórumos kérdésedet, de egyikben se látom, hogy elolvastál volna egyetlen 'Hogyan kérdezzek értelmesen?' oldalt (bár az időjárásos már egész közelít valamihez), vagy akár csak az első bekezdést is. Itt egy olvasnivaló: http://www.4242.hu/?q=hu/kerdezzjol
A kérdéseid kapcsán ajánlom, először ismerkedj meg a PHP-val jobban, illetve a hibaüzenetekkel. Keress rájuk guglin először, illetve értelmezd, hogy mit jelent. Ha nem tudsz angolul, tanulj meg!

Még valami. Biztos olvastad valakitől, hogy kódot kérünk, akkor tudunk segíteni. NEM a Windows Vista teljes forráskódját... Ha felrakod valahova az bőven elég, írd meg a linket. (a *.php* fájlokat *.phps-ként is rakd föl, linkeld be, kódot csak akkor küldjél kérdésben, ha pár soros, vagy egyetlen függvénnyel van probléma és nem hosszú)

A fenntiektől eltérően, ha VAN ÉRTELMES kérdésed, szívesen segítünk (mindenki nevében mondhatom) a jövőben, mint bárki másnak. DE: nem kódlopásban/hekkelésben és leginkább akkor, ha normálisan teszed föl a kérdést.

U.I.: Írtam volna privátban... Ha lehetett volna...
I.I.2: Ha nem érted amit írtam, vagy nem értesz egyet velem, keress meg magánban.
[/FLAME]
5

Off

solkprog · 2008. Ápr. 13. (V), 17.19
Nagyrészt egyetértek veled egy-két egy dolgot leszámítva.
Szerintem hosszú kódot se linkeljen senki mert az esetek 95%-ában miután megválaszolták a kérdést utána törlik a (hibás)példaprogramot a szerverről. A maradék 5 % még egy hétig rajta hagyja, és csak utána törli. Utána meg valakinek pont ezt a kérdést köpi ki a kereső akkor talál egy kérdést illetve a választ hozzá csak éppen nem fogja érteni (hibás)példaprogram nélkül...
Az én véleményem szerint egyáltalán ne írjon senki se hosszú programot ide, se linkelve se sehogy. Illetve linkelve csak akkor ha olyan szerverről tudja ahonnan 10 év múlva is rajta lesz. De szerintem az esetek 110%-ában le lehet csupaszítani a kódot annyira hogy azt már nyugodtan be lehessen ide másolni. Persze könnyebb az egész kódot bemásolni ide, mint kicsit elődolgozni hogy mások könnyebben megértsék...
numen:nekem valahogy nem sikerült asszociálnom "Dc-hungary"-ból "dc++"-ra. Pedig elégé egyértelmű...
dc-hungary: ez a link már jó. Sőt most már a másikat is megjeleníti nekem is. Mondjuk szerintem elégé vérszegénynek tűnik (pl. mert ott a szöveg hogy "Forgatás" de én sehogy se tudtam megforgatni, forgatáshoz a gombok mintha hiányoznának.)
"..kilehet szedeni belőle azt a védelmet, hogy ha nem egyezik a domain..." Ezt a domain dolgot nem hinném. (soha nem halottam ilyesmiről). De ha tényleg van a kód szinten valamilyen védelem benne (előfordulhat) akkor azzal sok mindent nem fogsz tudni kezdeni, mert nem tudod visszafejteni a forráskódját hogy kiszed belőle ezt a védelmet. De szerintem nincs ilyen védelem benne. Most ha nagy hülyességet mondtam akkor elnézést tényleg nem értek a flashez.
4

ezjó

dc-hungary · 2008. Ápr. 13. (V), 12.24
akkor ez működik.. ha az előző linkem nem: katt
6

nem túl jó

vbence · 2008. Ápr. 13. (V), 18.30
Ennél szerintem jobbat használj...
7

Ne akard ellopni!

kutyag · 2008. Ápr. 17. (Cs), 15.20
Kedves dc-hungary!

Vigyázz az oldalaink lemásolásának próbálkozásával! Cégünk, a Simultan Online csoport (FOTOPARTNER Magyarország) folyamatosan figyelemmel kíséri a Fórumokat, Blogokat, különböző site-okat a piac eme szegmensében, hogy oldalunkat nem koppintják-e le.
Kérünk, tartózkodj a hasonló jellegű próbálkozásoktól, mivel annak következményei akár jogilag nézve is, igen nagyok, de megköszönjük, hogy tetszett az oldalunk, köszönjük a többiek hozzászólását, mint például solkprog-, akik e földön járva igen korrektül megfogalmazták és felhívták figyelmedet az ilyen etikátlan hozzáálláshoz.

Mégegyszer köszönjük mindenkinek és várunk mindenkit szeretettel oldalainkon.


Tisztelettel: Simultan Online Csoport