ugrás a tartalomhoz

Állás ajánló - ajánló

vbence · 2008. Már. 26. (Sze), 13.50
Csak engem zavarnak ezek a "hirdetem az oldalam" tipusú posztok az állás rovatban? Ha valaki egy humán-üzér cégnél van és szeretne élni az ingyenes hirdetési lehetőséggel a WL-on, legalább vegye a fáradtságot és ajánlatokat töltsön fel. Vagy az ég szerelmére, legalább egyet, és a végére írja oda, hogy továbbia ezen az URL-en megtekinthetők.
 
1

SEO

zila · 2008. Már. 26. (Sze), 14.30
Ezért utálom az összes SEO szakértőt. Nem trükökkel kellene kiharcolni a jobb helyezést a google-ben, hanem jó tartalommal, amire más oldalak maguktól hivatkoznak, mert érdemes a hivatkozásra... Tudom, idealista vagyok :)
2

Mindenkit zavarnak

Török Gábor · 2008. Már. 26. (Sze), 15.54
Nevelni nem tudunk (próbálunk!), éppen ezért moderáljuk is őket. Időnk függvényében. Ha találsz egyet legközelebb, légy szíves a info@-on jelezni, így hamarabb tudjuk törölni.
3

szoktam törölni

Hodicska Gergely · 2008. Már. 27. (Cs), 09.24
Én elég sok ilyet szoktam törölni. Pl. a Pápai Bálint féle profi it blog linkből álló hirdetéseket kapásból törölni szoktam (csodálkozom is, hogy nem veszi a lapot, de biztos a nagy marketinges lendület ;)), illetve a most nagyon ránkattant Focus C hirdetéseiből is jópárat töröltem, amiknek nulla közük volt a webhez. Szintén törölni szoktam azokat, akik céges keretek között ajánlkoznak fel weblapkészítésre, és nem konkrétan a állást keresnek vagy kínálnak.

Valamilyen szinten ez a mi hibánk is, mert nincs igazából egy teljes szabályzat arról, hogy mit lehet és mit nem. Illetve lehet, hogy annak is lenne jelentősége, ha a követőből kiszednénk ezeket, és akkor máris nem éktelenkednek annyira ezek a hirdetések.


Üdv,
Felhő
4

Nem hiszem, hogy ezen múlik

janoszen · 2008. Már. 27. (Cs), 11.56
Nem hiszem, hogy a követő funkciót egyáltalán ismerik ezek a spamelő népek. Szerintem, a munka szekció túlságosan el van dugva. Esetleg ki kellene tenni valami frekventáltabb helyre és tenni rá egy "Szabálytalan álláshirdetés jelentése" gombot.
5

Jelentés

vbence · 2008. Már. 27. (Cs), 12.05
Igen.. a "jelentés" funkció mindenhova jó lenne. Én régóta akrok írni egyet, ha vlami drupalt ismerő ismer összetársulna velem biztos egykettőre meglenne. Csak ennek a kedvéért viszont annyira nem tudnám beleásni magam a drupal modulrendszerébe... Szóval ha valakinek van kedve ilyesmihez szóljon.
6

félre értettél

Hodicska Gergely · 2008. Már. 28. (P), 11.57
A fentit azért javasoltam, hogy azoknak ne jelenjen meg, akit főleg zavar egy ilyen, nem azért, mert akkor nem fognak ilyen hirdetések keletkezni.


Üdv,
Felhő