ugrás a tartalomhoz

Rosszul generál az AJAX???

gabesz666 · 2008. Feb. 2. (Szo), 14.21
Sziasztok!

Van egy oldal, a címe: http://www.babaszemesz.hu/vizsgalat.html! Ez az oldal egy adatbázis-beli adatok megváltoztatására alkalmas. AJAX-al csináltam a dolgot és amint beírsz egy nevet kihozza az adatbázisból azokat akiknek ez a neve(csak vezetéknevet vagy keresztnevet írjatok). Na most a táblázat kijön és lehet is változtatni az adatokat, csakhogy a megbízóm megkért, hogy a dátumokat lehessen egy naptárból állítani. Én ehhez a következő javascript alapú naptárt használtam: http://www.dynarch.com/projects/calendar/ . Egy bizonyos kódot be kell írni a beviteli mező és a gomb (amivel megjelenik a naptár) után! Php-vel le is generálja a response-ba a kódot és dettó ugyanaz mintha egy sima html-be írnám be kézzel, megkapja a két id-t, de mégsem történik semmi, ha rákattintok a naptáras képre. Egyszerűen már mindent megpróbáltam, berakni form közé, megcserélni a sorrendet(a script és a beviteli mező + gomb sorrendjét). Lehet hogy valamit nem vettem figyelembe??? Szerintetek mi lehet a probléma???
 
1

sorrend

cSuwwi · 2008. Feb. 2. (Szo), 20.15
a javascripteket ne ajaxal töltsd be, hanem az alap oldalba csatold be, és az ajax lefutása utánra hívd be őket, sztem ez a gondod
2

Re:

gabesz666 · 2008. Feb. 3. (V), 14.24
Köszi már megoldottam egy másik date pickerrel a dolgot. Amúgy nem az a gond! Az ajax-szal csak a szükséges részt töltöttem be, tehát azt a javascript kódot ami létrehozza a date picker objektumot, amit kötelezően a form után kellett rakni. Na mind1! Azért köszi!