ugrás a tartalomhoz

WAMP-ról rosszul töltödik le a flash

dallas · 2007. Nov. 10. (Szo), 18.07
Sziasztok!

Egy érdekes dologra futottam. Van egy müködő wamp szerver ami kivüről is elérhető, és el is érik, a gépen müködik a localhost is. Tulajdonképpen mindegy megy, de van három flash ami hibásan töltödik le. A tööbi felah megy. Az érdekesség, ha ezeket a flasht a www könyvtárból futtatom müködik, tehát jó. Ha az "Index of /flash" jobbklikk cél mentése másként... -tal lementem és a Total Commanderrel összehasonlitom a www könyvtárban levőt a lementettel akkor az nem egyezik meg a kettő. A 65536. byteól nem egyezik meg. Egyszerüen nem taálok rá magyarázatot. Már virusirtótól a tüzfalig mindent kikapcsoltam és egyik sem hozott eredmény. Ilyen ötletek merültek még fel, hogy valami csomag méret, vagy egyéb okozhat-e gondott. De raktunk már fel AppServ-et is és ott is ugyanez a bibi.

Minden ötletwt szivesen fogadok

Köszi elre is.
 
1

Ezt egy kicsit szedd össze szerintem

sajt · 2007. Nov. 11. (V), 12.51
Mert így egy kukkot nem lehet belőle érteni.
3

Váalsz

dallas · 2007. Nov. 18. (V), 22.08
Egy Wamp (WAMP5 1.7.3) serverről hibásan töltödik le minden 64 Kbyte-nál nagyobb file. 64 Kbyte-ig megegyegyezik az eredeti és a letöltött file is, de utánna eltér. Nem tudom mi lehet a magyarázat.

Már próbálkoztam más verzióval is.

Bocsánat ha zavarosra sikeredett.
2

Hibásan töltödik le a file.

dallas · 2007. Nov. 11. (V), 23.48
A flash animációnál bukott ki, de a lényeg: egy Wamp (WAMP5 1.7.3) serverről hibásan töltödik le minden 64 Kbyte-nál nagyobb file. 64 Kbyte-ig megegyegyezik az eredeti és a letöltött file is, de utánna eltér. Nem tudom mi lehet a magyarázat.

Már próbálkoztam más verzióval is.

Bocsánat ha zavarosra sikeredett.