ugrás a tartalomhoz

Szépségverseny oldal készítéséhez keresek CMS-t

AdrianWeb · 2007. Szep. 17. (H), 21.47
Egyszerűbb szépségverseny oldalt szeretnék készíteni. Erre a célra valamilyen CMS rendszert és megfelelő kiegészítőit használnám.

Amit szeretnék megoldalni így: regisztrált felhasználó adatlapot tölthet ki, illetve fotókat tölthet fel. A szavazás pedig az adatlapjára történne, egy bizonyos pontszám adásával, amit bárki látogató megtehet.

Régebben már láttam ilyet megoldást egy DC hub tagjainak szépségversenye készült azt hiszem php nuke alapon. Most próbálkoztam Joomla + Community builder komponenssel de nem nagyon vált be.

Ha tudna nekem erre valaki megfelelő CMS rendszer + kiegészítők párosítást ajánlani azt megköszönném. (esetleg az elkészül oldalon bannerfelületet kap aki segíteni tud nékem :) )
 
1

szépségverseny

oesweb · 2007. Okt. 18. (Cs), 20.38
AdrianWeb

Ha profit szeretnél, akkor Drupallal és a cck+webform+wievs+profil modulokkal bármilyen, teljes egésszében testreszabható, az igényeidnek megfelelő szépségverseny oldalt hozhatsz létre. Igaz, kell hozzá pár éjszakán át tartó munka és kitartás +sok kv.

Egyébbként a következő cms-ek kifejezetten közösségépítő rendszerek (ingyen):

osdate - www.tufat.com szerintem a legjobb! Igaz társkereső cms de a magyar fájl átírásával bármit csinálhatsz vele. Akár még fizetős tagságot is. vagy az adatlara nem csak szavazhatnak hanem el is küldhetik + a látogatók meghívókat is küldhetnek a haveroknak.

ingyenes + modulok 5dollárért vásárolhatók hozzá.

dolphin - igényes, de a menüje nem át szerkeszthető, eléggé korlátozott

phpizabi - ez se rossz de az osdate teljes egésszében konfigurálható

Sok sikert jó munkát!
Egyébként most fejlesztek egy saját CastingMÉDIA.hu weboldalt, az osdate mellett döntöttem.