ugrás a tartalomhoz

Volt egyszer egy Wordpress Magyarország

gaspzs · 2007. Okt. 11. (Cs), 17.49
Hát nem azért a pár szóért, de szerintem ez az oldal haldoklik, halott, vagy mi. Szánom-bánom ha tévedek, de szerintem a dicső word-press.hu oldal üzemeltetői magasztosabb (jobban fizető) célokért küzdhetnek szorgos mindennapjaikban.

A talán legismertebb, legnagyobb, legjobb, legszebb, legizébb blogrendszer híres-neves magyar oldalán a legutóbbi cikk június 28-án látott napvilágot. Ma meg ha minden igaz, közép-európai idő és a Gergely naptár szerint, meg szerintem is az Úr 2007-ik esztendejének október havának 11-ik csodálatos napját írjuk. Mindezt egy levegővel. Szóval a háló magyar szegletének erről a csodálatos kikötőjéről letölthető a Wordpress 2.1.3 magyar nyelvű változata. Ma, az Úr 2007-ik esztendejének október havának 11-ik napján. Mellékesen jegyezném meg, hogy a Wordpress.org-on a 2.3-as változatnál tartanak.

Hát hiába, másképp telik az idő itt mifelénk édentől keletre, a lehullott vasfüggöny mögött, a világnak ebben az eldugott kis szegletében.

Mindenesetre bízva az oldal majdani feltámadásában, az üzemeltetőknek további munkájukhoz sok sikert, erőt, egészséget, magánéletükben sok boldogságot és hatalmas gyermekáldást kívánok.

Maximális tisztelettel: Gáspár Zsigmond
 
1

? nem értem?

Hojtsy Gábor · 2007. Okt. 11. (Cs), 17.53
Az oldal szerkesztőinek nyilvános üzengetés helyett talán a kapcsolat oldalukon kellene írni (függetlenül az Úr esztendejétől): http://word-press.hu/kapcsolat
2

nyitott a dolog

Hodicska Gergely · 2007. Okt. 11. (Cs), 20.59
Szerintem akármilyen elfoglaltak, ha elküldöd nekik a fordítást, biztosan kiteszik. ;)


Üdv,
Felhő