ugrás a tartalomhoz

domain tulaj megtalálása

Thoer · 2007. Aug. 20. (H), 10.40
Sziasztok!

Egy ügyfelem szeretne megvenni egy domaint amit már regisztráltak. A domainnevet elvileg 1998-ban regisztrálták, de nem mutat létező oldalra. A DNS rekordnál csak egy regisztrátorcég van megadva meg egy adminisztrátor kontakt. Írtam a kontaktnak, írtam az info@domainnev címre is, semmi reakció. A regisztrációt ugyanakkor most hosszabbították meg, mert épp lejárt volna. Van valakinek tippje, hogy hogy lehetne megtalálni az illetékest? Legalább egy 'bocs, nem érdekel'-t szeretnék kihúzni belőlük...
 
1

Nehéz ügy.

tms · 2007. Aug. 20. (H), 12.20
Hasonló projektem van nekem is. Kicsit tovább jutottam, sikerült telefonon elérni az illetékest, de konkrétumot még nem mondott. :)
Először rákerestem a domainre a eurodns.com-on ők kapcsolatban vannak a Sedo -val, ha éppen náluk eladó a domain akkor a találati lista Állapot oszlopában megjelenik, hogy eladó.

Mikor ez nem jött be simán whois-zel rákerestem. Ekkor én megtaláltam amit kerestem. :)
2

Köszi!

Thoer · 2007. Aug. 20. (H), 13.54
A whois jó tipp, rémlik hogy próbáltam már (az elmúlt két hónapban többször nekiugrottam az ügynek), de teszek vele még egy kísérletet.

Ami a telefont illeti, feleslegesen nem szívesen hívogatom, mert texasi a szám, és ugyanúgy technikai kontakt csak, de ha nincs más majd behajtom az ügyfélen valahogy. ;)