ugrás a tartalomhoz

Tanítsatok egy kicsit.

codyjay · 2007. Júl. 29. (V), 23.00
Kedves látogatók!

Az alábbiakban kérem segítségeteket.

Az utóbbi időben az NVU nevű programmal elkezdtem weboldalt készíteni. Egy darabig el is jutottam, egész pontosan addig a pontig, amikor úgy döntöttem, hogy korszerűbboldalt szeretnék annál, mint amit összehoztam.

Segítségeteket kérem, hiszen ti itt kivétel nélkül profiknak számítotok, ahogy elnézem. :)

Tehát.
Először azt szeretném megtudni, hogy szerintetek korszerű weboldalt milyen programmal érdemes csinálni, és ezt hogy lehet beszerezni.

Első segítségeteket, válaszotokat előre is köszönöm.

Cody
 
1

Egy kis segítség ...

sly · 2007. Júl. 29. (V), 23.32
A korszerű weboldalakat általában nem vizuális szerkesztőkkel készítik, hanem egyszerűbb szövegszerkesztővel.

Ajánlom figyelmedbe a következő oldalt: webbuilder Tanulási sorrend
2

következő

codyjay · 2007. Júl. 30. (H), 00.10
A következő kérdésem az lenne, hogy:

Azzal próbálkozok, hogy ha szövegmezőkbe adatokat írnak a látogatók (név, cím, telefonszám, e-mail), akkor hogyan tudom elérni, hogy ezek az adatok elmentődjenek egy adatbázisban, valamint hogyan lehet elérni, hogy a "regisztrálás" ténye eljusson egy e-mail címre.

Mit kell ehhez csinálni?

Eddig olvastam valami php-ről, de nem tudom, mi ez, és hogyan kell csinálni.

Segítségeteket előre is köszönöm!

Cody
3

Szerintem

sly · 2007. Júl. 30. (H), 00.36
Igen, a PHP-vel lehet adatokat menteni adatbázisba. De szerintem ezt egyelőre hanyagold. Először a HTML leíró nyelvel ismerkedj meg majd a CSS-el és a JavaScript-el. Csak ezek után ajánlott a PHP-val ismerkedni. De, ha megelégedsz a CMS-ek nyújtotta szolgáltatásokkal, akkor nem is érdemes nagyon belemerülnöd a PHP-ba.

Ha meg akarsz tanulni weblapot készíteni szövegszerkesztővel, akkor azt magadnak kell megtanulni autodidakta módon. Sajnos legtöbbünknek nincs ideje oktatni mivel mi is dolgozunk, éljük az életünket stb. Be kell érned azzal hogy irányt mutatunk neked. Van egy rakás weblap készítéssel foglalkozó könyv is. Tudom figyelmedbe ajánlani azokat, melyek a weblabor.hu-n megtalálhatóak a könyvajánlóban.

Kérlek csak akkor használd a kapcsolat felvételi űrlapot (a profilomban), ha személyes dolgot akarsz velem közölni, ami másra nem tartozik.
4

Még!

codyjay · 2007. Júl. 30. (H), 22.29
Srácok!

Asszem máshogy kell feltennem a kérdéseimet, kéréseimet.

Nekem szükségem lenne egy weblapra, ami tartalmazza azokat a dolgokat, melyeket az ügyfeleimmel, és új ügyfelekkel kívánok megosztani.
Ha valaki akar keresni egy "kis" pénzt honlapszerkesztéssel, akkor az írjon, mert itt a lehetőség. A domain címem már megvan, úgyhogy csak a weblapot kell megcsinálni, de profira. Aki sikeresen megoldja a feladatot, az pénzt kap.

Így megfelel?

Az érdeklődéseket várom!!!!

Cody
5

Munka/állás

zila · 2007. Júl. 30. (H), 22.35
Ezesetben célszerűbb ha a munka/állás rovatba teszel fel egy hirdetést a projektre.
6

:)

codyjay · 2007. Júl. 30. (H), 22.53
Köszi! :)