ugrás a tartalomhoz

Google Ultraweb verification

bichka · 2007. Feb. 1. (Cs), 12.35
Örvendek!

A problémám, hogy van egy ultrawebes honlapom, és szeretném regisztrálni a googlebe, de a 'Verification' résznél elakadok, mert ha a HTML file feltöltését választom azt írja, rossz a szerver, mert 404-es hiba esetén is 200-assal tér vissza, ha pedig az ellenőrző meta tagemet illesztem az index.html-embe, nem találja, mert az UW automatikusan egy keretrendszert hoz be, amibe ugye nem tudom illeszteni a META-t. Olvastam itt több fórumot, de egyik sem segített. Közvetlen hivatkozás az index.html-re a verification részben nem lehetséges - kiírja, h nem lehet file URL-t megadni. :(

Előre köszönöm a segítséget
 
1

sitemaps?

Fekete Ferenc GDA · 2007. Feb. 1. (Cs), 14.24
A google sitemaps-re gondolsz?
Esetedben a frameset-be kellene beilleszteni a metát, de ez az ingyenes szolgáltatóknál nem lehetséges.

Mérlegeld, hogy emnnyire fontos neked a sitemaps által adott információ, mennyi a látogatottságod, mi a célod az oldaladdal, mert könnyen előfordulaht, hogy itt az ideje normális tárhelyszolgáltatót keresni:)
2

Vegyél rendes tárhelyet

Jano · 2007. Feb. 1. (Cs), 14.28
Megoldas: Fizess egy rendes tárhelyért. Frames lapokat ugyse lehet keresőben megtalálni.
3

minek a reg?

miinex · 2007. Feb. 1. (Cs), 18.53
A google kimondottan nem szererti, ha beregisztrálsz.. Ha van egy ismerősöd akinek már van leindexelt oldala akkor kérd meg, hogy tagyen ki egy linket , vagy vannak olyan apróhirdetés oldalak, ahol van "új weblap" katagória.. Ott megadod úgy, hogy a végére kiírod az index html-t. Pár nap és már meg is talált a kereső..