ugrás a tartalomhoz

netvibes + ie specifkus css, hogyan

toxin · 2006. Dec. 13. (Sze), 13.12
Kérdésem a következő, netvibes alá hegesztek egy mini-api modult, és szükségem lenne a böngészőfüggetlen megjelenítéshez, a conditional comments-re, ill. az IE specikfikus css-re, kérdés a hogyan, mert a netvibes a a conditional comments-et ugynézki nem dolgozza fel (marad a hack :S) ?
 
1

Hack

Bártházi András · 2006. Dec. 13. (Sze), 16.29
Szerintem marad a hackes megoldás, de a Netvibes API-nak része egy standard kinézetet biztosító CSS halmaz, arra érdemes inkább építeni. Ha neked IE-re kell optimalizálnod, akkor vagy valami iszonyat bonyolult dolgot csinálsz, vagy pedig nagyon benéztél valamit. :)
2

re

toxin · 2006. Dec. 13. (Sze), 17.17
a cég pixelpontosra rendelt widget css vágását kéne át/berakni (ezek "standard kinézetet biztosító CSS halmaz" ugrottak), pár relatív és abszolult pozícionálás csúszik IE vs fx alatt (pos:rel/abs;top:x px, left:x px ilyenek), egyenlőre js-el utánaigazítottam fx-et (hack-ek se mennek), meg dobtam mail-t a tech supportjukra :)

üdv t
3

Jól tetted

Bártházi András · 2006. Dec. 14. (Cs), 01.06
A tech support az illetékes, jól tetted. :) Ha nem sikerülne velük megbeszélni, akkor írj nekem (mint NV fejlesztőnek), aztán meglátjuk mit tudunk kihozni belőle.
4

fejlemények

toxin · 2006. Dec. 16. (Szo), 10.39
netvibes elküldött lelvlistára :) de már közben megszületetett a productore( v1 ), meg egy kérdés

http://toxin.hu/netvibes/netvibes.htm

ha hozzáadom netvibes-ban miniapi modulként-ként, mért csak a következő újratöltéskor/lapfrissítéskor kerül rá a css ?

üdv t