ugrás a tartalomhoz

Androidos firefox - megjelenítési gondok

mind1 valami név · Jún. 19. (H), 12.20
Használ itt valaki androidos Firefoxot?

Egy ideje az tűnt fel, hogy amikor ablakok közt váltani akarok, sok esetben az ablakok listája ("csempéi") nem a megszokott négyzet alakúak, hanem a mobilom oldalarányait veszik fel ha állótva tartom a mobilt.
Mivel ezzel kapcsolatos panaszt nem láttam másoktól, nincs ötletem, hogy nálam van valami gond (pl. az egyik extension zakkant meg, vírusos a mobil stb.) vagy ez valami újítás ami elkerülte a figyelmemet.

Ha törlöm az adatait, utána egy darabig O.K., aztán újrakezdi.
Néha meg magától visszaál.

Miután android, nincs sok lehetőség debuggolni.

Valaki aki látott már ilyet?
 
1

Nem

Pepita · Jún. 23. (P), 09.24
Szia!
Nem használom mobilon, de a chrome is hasonlót csinál - lehet, hogy "ez a divat".
Nekem mondjuk könnyíti a lapok közti váltást, ha nagyjából olyan "képernyőképet" látok kicsiben, mint ami az oldalon legutóbb volt.
2

Lehet benne valami, mert már

mind1 valami név · Jún. 23. (P), 19.27
Lehet benne valami, mert már nem csak a normál, hanem a béta is csinálja. Chrome-ot nem szeretem. Se adblick, se noscript se ...
3

Kb. csak azt használok, de passz :/

Endyl · Jún. 25. (V), 21.44
Firefox a legkézreesőbb nekem (kivéve, ha a MÁv nem hajlandó úgy megírni a weboldalát, hogy chrome-on (webkit/blink-en) kívül bármiben működjön...), de a lapokat listanézetre állítom, nem rácsra. Gyors tesztben nem történ semmi ilyen nekem.

Mondjuk random appok hosszú használat után képesek furcsaságokat csinálni az UI-val androidon, amit egy app újraindítás általában megold (nem a kényszerleállítás, hanem csak listából kidobva és újra "kattintva" az ikonjára), de a firefoxsznál még semmi ilyesmire nem figyeltem fel.
4

-mindegy, már nincs mobilom

mind1 valami név · Jún. 27. (K), 09.42
-mindegy, már nincs mobilom