ugrás a tartalomhoz

HTTP

inf · 2020. Dec. 19. (Szo), 12.42
Érdemes átnézni az oldal által tárolt adatokat, és megváltoztatni, ha már HTTP-vel megy az egész. Én pl kaptam ma egy ransomot az itt használt jelszóval, igaz más helyeken is használtam már azt a jelszót, szóval nem tudni honnan szivárgott ki, de a lényegen nem változtat, hogy itt titkosítatlanul megy minden... Lassan itt hagyom én is az oldalt.
 
1

Sajnos nincs gazdája az

mind1 valami név · 2020. Dec. 19. (Szo), 13.02
Sajnos nincs gazdája az oldalnak, ha jól értem.
Ádám felszívódott, más meg nem fér hozzá(??).
Mondjuk valaki idén áprilisban módosított a domain regisztrációs adatain.
2

Ja, de ez már egy 5 (vagy

inf · 2020. Dec. 19. (Szo), 13.55
Ja, de ez már egy 5 (vagy 10?) éves probléma, és úgy néz ki, hogy már nem is fog megoldódni. Én szerintem lementem az oldalt egy bottal, aztán majd később foglalkozok a kérdéssel. Van benne jó pár időtálló cikk, amit akár át lehetne vinni egy másik oldalra is. Elvileg ehhez a szerzők engedélye szükséges csak, őket pedig egyesével meg lehet keresni. Viszont ehhez vissza kell néznem az összes cikket, hogy mi az, amit érdemes átmenteni. Egyelőre úgyis azon vagyok, hogy feladjam az online játékot, úgyhogy kell valami hobbi helyette. :D
3

Nekem végül kiderült, hogy a

inf · 2020. Dec. 20. (V), 21.53
Nekem végül kiderült, hogy a movescount.com-ról szivárgott ki a jelszó. Volt egy régi jelszó, amit több helyen használtam, aztán ez is egy volt közülük.