ugrás a tartalomhoz

Űrlapküldőt keresek UW-s tárhelyemre

Anonymous · 2006. Aug. 1. (K), 10.38
Sziasztok!

UW-s tárhelyemre űrlapküldő szkriptet keresek.
 
1

Gondold át

Ajnasz · 2006. Aug. 1. (K), 12.20
Gondolt át mégegyszer, hogy mit akarsz, mert ennek így semmi értelme..
2

Mit gondoöljak át?

Anonymous · 2006. Aug. 3. (Cs), 08.06
Az Ultrawebnél elvileg lehet űrlapküldő szkriptet használni, van PHP futtatási lehetőség.
3

Keress

janoszen · 2006. Aug. 3. (Cs), 08.26
Ez STFWért kiállt. A sültgalambot ne röptessük a szádba? Itt találsz: http://www.justfuckinggoogleit.com/ (Ha esetleg nem tudnál angolul: http://www.google.co.hu/)
4

Azt, hogy mit akarsz :)

Ajnasz · 2006. Aug. 3. (Cs), 20.43
Most gonosz leszek :)
Űrlapot elküldő alkalmatosságot könnyen készíthetsz, fogod a html form tagjét, elkészíted a hozzá tartozó input, textarea meg egyéb mezőket plusz egy submit típusú input mezőt, beteszed őket a formba és már kész is. Az űrlapot el lehet küldeni. :)

De gondolom ezt Te fel is szeretnéd dolgozni. Ez viszont már egy összetetteb kérdés. Tudni kell, hogy milyen mezőket küldesz el, mit akarsz velük csinálni: adatbázisba szeretnéd-e tenni vagy mondjuk emailben elküldeni vagy valami egész más dolgot. Ha mondjuk adatbázist szeretnél használni, akkor milyen az adatbázisod felépítése, milyen táblák vannak, milyen mezők, egyáltalán milyen adatbázist használsz stb.

Azt gondolom, hogy azt ne várd, hogy majd bárki elkészíti helyetted mindezt, persze nem kizárt. Viszont abban biztos vagyok, hogyha valamit nem értesz a dologgal kapcsolatban, akkor szívesen segítünk.
Először azért olvass dokumentációt, használd a keresőt és ha ez sem vezet eredményre, utána kérdezz, igyekszünk útba igazítani.