ugrás a tartalomhoz

a fórum ára

kry · 2001. Szep. 25. (K), 09.53
Helló!

Mennyibe kerül egy fórumrendszer?
Mindenféle szolgáltatással, session, felhasználók, moderáció, topikok (fonetikusan!), magánüzenetek, minden.

Kry
 
3

mééé fórum?

connor · 2004. Jún. 2. (Sze), 22.44
mért nem lehet valami merészebb 5letet kihozni az internetből? (eddig 1x találkoztam olyan céggel aki tényleg valami formabontó ötlettel állt elő)
Nem értem hogy mért kell elakadni a fórumnál?! (n+1 fórum van és mindenkinek csak az kell)
Ez kb olyan mint a mobil. Lehetne sokkal jobb technika(G3) is de a hülye magyarnak mi kell? SMS....

ehh. kimérgelődtem magam...

/me
4

mééé fórum?

Anonymous · 2004. Jún. 9. (Sze), 10.02
n+1 fórum van, de az a tapasztalatom, hogy az egyik 19 a másik meg 20. mindegyik egy sémára épül... én egy olyan fórumprogramot szeretnék amit egyszer kell felinstallálni, de multisite-os, azaz meg lehessen adni, hogy különböző címekről elérve milyen topicok jöjjenek be, esetleg átfedéssel is, különböző design-nal. ha esetleg nem tül érthető, akkor, példa: www.domain.hu/xy -ra bejöjjön egy xy nevű fórum ami látszólag egy teljesen különálló fórum, de valójában ugyanaz a motor és db van alatta mint a www.domain.hu/yz vagy www.masikdomain.hu/ alatt található fórumok alatt. tud valaki ilyet? A letisztult egyszerű formák érdekelnek, ezektől a smiley-s "html editoros" vackoktól rosszul vagyok.
5

multisite-os fórum

Thom · 2004. Jún. 9. (Sze), 14.21
Kérdés, mihez kell? Publikus fórumszolgáltatást akarsz nyújtani (bárhonnan egy linkkel elérhessék a saját topicjaikat), vagy egy "multisite-os" portálrendszerhez (egy motor hajt több önálló portált) kiegészítő fórum modulnak. Ez utóbbihoz tudok tervezési ötletekkel szolg.

Üdv: Thom
[ThomasWebMűhely] [ThomasPortál]
6

multisite-os

Anonymous · 2004. Jún. 9. (Sze), 21.24
szeretnék csinálni pár egymástól független témájú fórumot, olyan témákban amik engem érdekelnek. a fórum elrendezése ne a megszokott "phpbb stílusú" legyen, azaz amikor két szint van, hanem korrekt fa-struktúra, amiben a fának egy-egy levelét (topicot) akár át is lehessen tenni máshová. az egyik ilyen téma a retrocomputing, kedvelem a régi számítógépeket... szeretnék egy fórumot ami ezzel foglalkozik és a különböző gépek alatt, ami az első szint, lennének a topicok. lehessen kinevezni adminokat szintenként. aztán ha valaki létrehoz egy témát, ami mondjuk az admin szerint nem a hardware-be hanem a software-be tartozik áthelyezhesse, vagy ha totál nem oda tartozik akkor áttehessem egy másik számítógépekkel foglalkozó fórumba. Nem feltétlen cél a fórumok egymástól való teljes elrejtése, csak nekem az nem tetszik annyira, amikor egy adott főoldalon lejön az összes kategória és az az egésznek az a kiindulási pontja. másrészt lehet, hogy nem is kiváncsi a c64-es fan, hogy milyen zx spectrumos topicok vannak, illetve lehet, hogy a kettő két különböző domainen lenne... tehát nem szeretnék n. darab külön fórumot meg db-t felinstallálni és a többszintes megoldásokat sem találtam... én azt tapasztaltam, hogy léteznek a wwwboardhoz hasoló board-ok meg a phpbb-hez hasonló fórumok... ha tudsz adni valami ötletet mit lenne érdemes használni, azt megköszönöm!
7

multisite-os fórum

Thom · 2004. Jún. 9. (Sze), 23.10
Az általad vázolt feladatra én is szívesen látnék kész megoldásokat, biztos sok van ilyen is. Én nem keresgéltem, hanem írtam egy hasonlót a saját "multisite-os" (ez egy jó kifejezés, le fogom nyúlni) CMS-em moduljaként. Text alapú, két szintű (főkategóriák, benne topicok) ebben a rendszerben egyszerűen meghatározható/módosítható, hol melyik főkategória+topicjai jelenjenek meg. Innen:
http://www.thomas98.hu/index.php?kat=forum
vagy innen:
http://www.thomas98.hu/webmuhely.php?kat=forum
nézve más kategóriák vannak kibontva - a motor ugyanaz.
Ha hasonlót akarsz írni szolgálhatok pár tippel privátban, de ahhoz valahogy nevesítened kellene magadat :-)

Üdv: Thom
[ThomasWebMűhely] [ThomasPortál]
8

N + 1. forum: http://www.arti

Benjamin · 2004. Júl. 16. (P), 13.28
N + 1. forum: http://www.artistpub.hu/ :)

bye, Benjamin
1

Re: a fórum ára

rgranc · 2001. Szep. 25. (K), 23.09
Ez jó kérdés. A PHP-s fórumok java része szabad forráskódú, ingyenes.
De saját magadnak kell telepíteni és beállítani.
Ha teljes szolgáltatást szeretnél, ajánlom figyelmedbe pl. Benjamin kollégát, aki ide is ígért ugyan saját fejlesztésű fórumot, csak még nem készült el... :)
2

Re: a fórum ára

Benjamin · 2001. Okt. 6. (Szo), 20.22
kry:
- mit kell tudnia ? (reszletesen = nem 1 sorban :)

rgranc: hamarosan nekiallok :) mar irtam vagy ~1-2 oldalt hogy mit kell majd tudnia... igaz vegiggondolni is sok :)

bye, Benjamin
Benjamin.HU