ugrás a tartalomhoz

hozzászólások törlése a fórumban

breakline · 2006. Jún. 21. (Sze), 15.20
Sziasztok


Sokan küldenek be véletlenül többször egy hozzászólást. Nem lehetne megoldani, hogy a szerkesztéshez hasonlóan törölni is lehessen hozzászólást egy bizonyos ideig?


üdv
BL
 
1

nem ez a megoldás

Hojtsy Gábor · 2006. Jún. 21. (Sze), 16.14
Elvileg van egy duplikátum figyelő, az nem működik sajnos. De az hogy "sokan" küldenének be, azt azért nem látom, néhány visszatérő ember van, aki úgy gondolja, hogy jó dolog ismételgetni a submit gomb nyomogatását... (Persze ennek van technológiai alapú megelőző megoldása, csak meg kellene csinálni :).
2

by chance

ifrozen · 2006. Jún. 21. (Sze), 21.29
volt már egyszer velem is olyan hogy egy szar gépről fórumoztam és nem votl nyilvánvaló hogy 'kattant-e' vagy nem...
3

zéro válasz

tiku I tikaszvince · 2006. Jún. 22. (Cs), 08.06
Főleg a reggeli és késő délutáni órákban (gondolom ilyenkor van a legnagyobb forgalom) nagyon sokszor történik hogy zéro hosszúságú választ kapok, nem csak beküldéskor, hanem akár ha csak olvasnék... Már rájöttem, hogy ha beküldésnél (és csak beküldéskor, előnézetnél nem) ilyen van, akkor megnézem, hogy bekerült-e a hozzászólás a követőbe. De másnak vagy aki nem jár ide olyan sokat, az nem biztos, hogy egyértelmű, hogy ne nyomkodja a frissítés gombot...

szerk: Most is pontosan ez történt ;)
4

ismerjük a problémát, a megoldást nem

Hojtsy Gábor · 2006. Jún. 22. (Cs), 11.24
Ismerjük a problémát, sajnos a megoldást nem. Alaposan megvizsgáltuk a helyzetet, és bizonyítottuk, hogy a Drupal legenerálja ilyenkor az oldalt, és az elvileg a PHP-n kívülre kerül a kimenet, de az Apache már nem küldi el a böngészőnek. Nem jöttünk rá, hogy miért, illetve valószínű Apache (vagy APC) bug, mert Apache újraindítással megoldódik (egy ideig).
5

reggeli tapasztalat

dajkap · 2006. Jún. 22. (Cs), 12.32
A "Keresés adatbázisban szövegrészletre" topicban sikerült 4x hozzászólnom ... emiatt elnézést mindenkitől. (az illetékesek legyenek szívesek törölni a fölöslegeseket)

A probléma az volt, hogy a mentés gombra kattintva megszakadt a kapcsolat. ((mj.: az egész szerver "használhatatlan" volt )) Egyes site-okon ilyenkor semmi sem történik. A 4-ből mindössze 1x jött visszajelzés.
Legközelebb én is megnézem, hogy elment-e a hozzászólás :)

Esetleg nincs valami lehetőség pl. egy check-re a DB-ben, hogy pl. egy topichoz 10 percen belül csak 1x lehessen hozzászólni?
6

Tudjuk

Bártházi András · 2006. Jún. 22. (Cs), 13.24
Ismerjük a jelenséget, csak fogalmunk sincs, hogy a PHP, az Apache, a MySQL, vagy a Drupal produkálja-e... Van duplázás ellenőrzés, mégsem működik. Sajnos. :(
7

lehetne kezelni

breakline · 2006. Jún. 22. (Cs), 15.03
Én pont ezért (mármint ha nem találjátok a gondot) gondoltam azt, hogy lehetne a felhasználókra is hagyni a dolgot. Mondjuk az utolsó n hozzászólásod 10 perccel a beküldés után még törölheted, vagy ilyesmi. Persze ettől nem lesz automatikus, de őszintén szólva sokan akik idejárnak "takarítanának" maguk után is:)