ugrás a tartalomhoz

classipress fizetés woocommerce-borgun-gatewayen keresztűl

csigafi · 2017. Ápr. 4. (K), 16.55
Sziasztok

Azt szeretném kérdezni szerintetek könnyedén átalakítható e a woocommerce-borgun-gateway modul úgy hogy classipress alatt is használható legyen.

Szerintem borgun_wordpress_4x_woocommerce_2x.php ezen soraiban lehetne megoldani. Csak még nem tudom pontosan mire lenne érdemes lecserélni ezt a kódot vagy a kódban mit lenne érdemes átírni.
protected function get_woo_version_number() {
        if (!function_exists('get_plugins')) {
            require_once( ABSPATH . 'wp-admin/includes/plugin.php' );
        }
        $plugin_folder = get_plugins('/' . 'woocommerce');
        $plugin_file = 'woocommerce.php';
        if (isset($plugin_folder[$plugin_file]['Version'])) {
            return $plugin_folder[$plugin_file]['Version'];
        } else {
            return NULL;
        }
Persze jó nekem bármilyen más megoldás is vagy modul ami képes borgunos bankkártyás fizetést kezelni.

Gondoltam arra hogy esetleg szerződést kötni borgun-al

Viszont ez a fentebb említett modul pedig mindent tud amire szűkség lenne csak sajnos woocomerce-el működik ebben a formában.

Várom a megoldási javaslatokat, segítségeket. előre is köszönöm

_♥_/°°
 
1

Ugye nem gondolod

Pepita · 2017. Ápr. 5. (Sze), 15.54
komolyan, hogy egy db 10 soros fv t átírsz, és így egy fizetési rendszerből egy másik lesz?
Ez kb olyan lenne, mintha az Audiból kiveszed a pótkereket és egy emelőt raksz a helyére, akkor Volkswagen lesz belőle. :)
2

simán

csigafi · 2017. Ápr. 5. (Sze), 16.45
Bicajal járok. :) A példád pedig marhaság. Bár lehet pont ez volt a cél. Az Audi attól még Audi marad de ha kicserélem az emblémát rajta akkor már lehet Trabant is :))Ha érted, érted ha nem akkor nem. Valahogy mindig is csak kötekedni jártál erre az oldalra. Sejtettem hogy előkerülsz ezen az oldalon ismét. Ha nem tudsz építő jellegű kritikát írni akkor inkább csitulj el légy szíves. Köszönöm. Megértem hogy röhögő görcsöt kaptál de nem hiszem hogy ennél többre is képes vagy megoldás gyanánt. Ha tévedek és ennek ellenkezőjét bizonyítod akkor elismerem majd tévedésem. Talán egy kissé fúra a stílusod de ettől még lehetsz zseni. Amúgy meg találtam a bank oldalán építő jellegű megoldást modul létrehozásához valószínű abból építkezek majd de még nem vagyok benne biztos. Ha van bármilyen támogató jellegű megoldásod kérlek írd.

Ha esetleg úgy gondolod letudod fejleszteni ezt a modult ám legyen tedd azt küldj egy demo linket és továbbítom a megrendelőm felé az árban majd egymás közt meg egyeztek.

Engem nem a pénz érdekel nem azért csinálom elsősorban ha nem a segítségnyújtás miatt és én is csiszolódok meg ilyesmi ennyi. Nem a kenyeret veszed ki a számból ha nem elismerésem és tiszteletem. Valóban sok olyan kód van ebben a modulban ami felhasználható ezt úgy gondolom továbbra is. És nem azt állíttattam hogy feltétlenül ez a pár sor a megoldás ez csupán egy esetleges megoldás. Ha nem hát nem nekem már egy őszinte nem is segítség de nem a fikázás. Borzasztó egy kritikus vagyok én is de csak mértékkel és józan ésszel. Nem bántottál meg, ne aggódj emiatt csak a hát a hülyeség az hülyeség.
3

Semmi gond :)

Pepita · 2017. Ápr. 9. (V), 12.35
Azt, hogy ki jár ide fikázni meg zseninek, illetve ki az, aki segíteni is szokott / tud, azt elég jól mutatja az adott user history - ja... :)

Köszi szépen a rendkívül nagyvonalú lehetőséget, most, ebben a formában ("demó oldal", "majd ha úgy látszik" ) nem élnék vele... :-D

Ha lenne egy cég, ahol főállásban programozol és a konkrét tudásod és teljesítményed elismerik, valószínűleg te se ugranál rá ilyen "ajánlatra".

Azt, hogy milyen megvilágításba próbáltál helyezni, inkább nem commentelem, ez téged minősített jobban, mint engem.

Szerintem változtass egy nagyot ezen a hozzáálláson, akkor lehet esélyed segítségre.

UPDATE:
- Én is biciklizem, sajnos nem annyit, mint kéne
- Kérlek, Te ne akard nekem, az egyszerű, valamennyi valós tapasztalattal rendelkező fejlesztőnek előírni, hogy hol és hogyan nyilváníthatok véleményt ("csitulj el")! Nagyon sajnálom, de ha ezt próbálod, akkor csalódnod kell. Ez a szakma (és kb mindegyik) alázatról (is) szól. Ha képes vagy elfogadni a saját korlátaid és hajlandó vagy tanulni, akkor lehetsz jobb. Másképp csak szerepelgetni tudsz ímmel - ámmal, valódi tudás nélkül.
- Az én "hátam mögött" van néhány működő kártyás fizetés. Neked? ;)
4

O jaj

csigafi · 2017. Ápr. 11. (K), 19.49
Hát ne haragudj de úgy gondolom ezen a forumon nem ilyen beírásoknak van helye. Az ilyen eszmecsere kocsmába való egy pohár sör mellé pl :)). Bár magam nem iszok de kocsmába járok barátaimmal.
A csitulj nem azt jelentené hogy nem lehet véleményed :-)) lehet de akkor ha azzal épít is az ember :) Csak így beírni egy pár soros szősszenetet elégé élces.

Hát ami a korlátaimat illeti nagyon is elfogadom de nem tudom hol vannak :-)

Ami meg a cégeket illeti és az elismerést ere inkább nem reagálok :)

►►► Megjegyezném saját vállalkozásban az elismerés ahol az ember saját maga főnöke hát az mókás :)) ◄◄◄

Szerénységem és alázatom sokszor már néha túl tesz egy bárányén is. Szókták is mondani nem kéne ennyire megértőnek lenned.

Sima egyszerű bankkártya elfogadó rendszert összedobni nem nagy kunszt. Azokhoz általában adott a bankok oldalán is kód meg, leírás stb egy ilyen ősze dobása 3-4 nap kb. Nem is ezzel van gondom ha nem egy adott rendszer már meglévő funkcióihoz való igazodása.

Szóval a lehetőség adott továbbra is

Bocs ha netán megbántottalak vagy ilyesmi nem áll szándékomban sértegetni.
Látom időközben megnősültél na, gratula ez már egy jó lépés :-) Valamely régebbi bejegyzésedben írtad hogy nincs párod.
5

inkább ne tippelj :)

Pepita · 2017. Ápr. 12. (Sze), 08.48
ere inkább nem reagálok :)
De, én úgy láttam, hogy mégis. :)

Megjegyezném saját vállalkozásban az elismerés ahol az ember saját maga főnöke hát az mókás
Ez érdekes, ugyan 13 évig volt saját cégem, néhány éve főállásban programozok. :)

Szerénységem és alázatom
... hát azt jól eldugtad, bocsi. :)

Látom időközben megnősültél na, gratula ez már egy jó lépés :-) Valamely régebbi bejegyzésedben írtad hogy nincs párod.
Ezeket az "információkat" nem tudom, hogy honnan vetted, ugyanis jelenlegi családi állapotom nem "nős", emellett emlékeim szerint soha nem írtam olyat, hogy "nincs párom". Ha véletlen tévednék, légyszi linkeld.

Viszont elkerülendő a további hasztalan hülyeségeket, nagyon szépen és nyomatékosan kérlek, hogy fejezz be velem kapcsolatban mindenféle személyeskedést, véleményezést, történetek kreálását akár családi, akár munkahelyi, akár egyéb dolgaim vonatkozásában!
Semmi közöd hozzám, és mint jeleztem, a hozzáállásod nagyon messze van attól, akinek én szívesen segítenék.

Megértésed előre is köszönöm.

UPDATE:
ezen a forumon nem ilyen beírásoknak van helye
Ezt bízd a szerkesztőkre please.