ugrás a tartalomhoz

dropzone

unregistered · 2016. Jan. 6. (Sze), 17.22
Sziasztok!

Már egy ideje használom a dropzone-t, de most szerettem volna tovább fejleszteni az alkalmazást amiben felhasználtam és észrevettem (és utána is kerestem) hogy a dinamikusan létrehozott tartalomnál és ahol több dropbox form is van, nem igazán működik jól. Ez abban nyilvánul meg hogy a <form class="dropbox" ... >-nak már léteznie kell. Ha ezt ajaxal szeretném létrehozni úgy hogy a form már megvan csak a class="dropbox"-ot adom hozzá akkor nem működik. Próbálta már valaki ugyanígy dinamikusan létrehozni?

Előre is köszönöm!
 
1

Létrehozás

Poetro · 2016. Jan. 6. (Sze), 18.05
A dropzone-t ebben az esetben azután kell létrehozni, hogy betöltötted a megfelelő űrlapot:
Create dropzones programmatically
2

Igen

unregistered · 2016. Jan. 7. (Cs), 17.26
Igen ez így okés is sőt ugye a autodiscover is ki van kapcsolva, de ha már egyszer létrehoztad és "eltünteted" a tartalmazó boxot (például jQueryvel) akkor ha újra megnyitod akkor újra létre akarja hozni és ismét hibaüzenet jön, plusz leáll a működése is.
3

Ellenőrzés

unregistered · 2016. Jan. 7. (Cs), 17.48
Pofátlanul egyszerű a megoldás, el is szégyelltem magam, mert én mindvégig el akartam venni a dropzone funkciót a már meglévő form-tól, pedig egyszerűen csak ha már egyszer hozzáadta akkor le kell kérdezni hogy hozzáadta-e már és ha igen, akkor le kell állítani a folyamatot. Nem baj, biztos lesz még olyan akinek hasznos lesz ez topic.