ugrás a tartalomhoz

HTML szerkesztő

vicee0 · 2015. Dec. 2. (Sze), 20.34
Üdv!

Az oldalamon szeretnék csinálni egy html szerkesztőt. Olyasmit szeretnék mint a codepen.io oldalán van. Aki közzétesz valamit, beállíthatná a jquery-t és a css-t is. Hírlevél küldő féleség lenne. A kérdésem az lenne, hogy az hogyan megoldható, hogy amit meg ad a html, css és jquery mezőkbe az csak arra az adott dobozra lenne érvényes ahol megjelenik. (itt nem lenne szükséges hogy mások szerkeszthessék, azon van a hangsúly, hogy minnél jobban testreszabhassa az ügyfél, anélkül hogy ezzel biztonsági kockázattal járna az én oldalamra.)

Ilyen kockázatok alatt értem, hogy pl css-be módosítja az alap oldal kinézetét, vagy html-ben a title tag-et, vagy jquery-ben ne adj isten valami adatbázis műveletet.

Hangsúlyozom, nem azt várom el hogy más dolgozzon helyettem, csak segítséget szeretnék benne. Angol vagy német nyelvű tutoriáloknak is örülnék, vagy akár csak elméleti magyarázatnak is.
 
1

iframe

janoszen · 2015. Dec. 2. (Sze), 21.41
Az a kerdes, hogy felsz-e attol hogy a HTML/CSS/JS kodot iro egyen feltori a rendszeredet. Ha igen, akkor iframe es az iframebe pedig egy masik domainrol toltsd be a tartalmat. (Nem masik aldomain, masik domain.)

Amire keress ra:

- contenteditable
- Ace Editor
2

köszi szépen

vicee0 · 2015. Dec. 3. (Cs), 17.22
köszi szépen