ugrás a tartalomhoz

1600-as napi látogatottsággal támogatókat, hirdetőket keresek

Anonymous · 2006. Ápr. 11. (K), 01.39
Van egy oldalam aminek több mint 1600-as napi látogaotttsága van és támogatókat keresek rá!Aki szeretne nagyon olcsón hirdetni vagy tud olyan céget ami ilyennel foglalkozik akkor az lécci írjon a nyuzoge##kukac##freemail.hu címre!Előrre is kösz!
 
1

LOL

janoszen · 2006. Ápr. 11. (K), 07.38
Hallod-e!

Azért a freemailes cím nem a legjobb reklám magadnak! Még egy félprofi honlapüzemeltetőnek is komolyabb címe van manapság! Arról nem beszélve, hogy illett volna leírni a honlap címét és a nevedet is... Mert így komolytalan az egész.

J
6

Réggi címem ez!

Anonymous · 2006. Ápr. 11. (K), 12.44
Ez egy régi címem volt!Fórumokon nemszoktam megadni azt a címet amit használok mert egyszer más megszívtam így hogy egy csomó levelet küldtek!Na de mindegy!Azért kösz!
11

LOL megint

janoszen · 2006. Ápr. 11. (K), 15.29
Na, ez aztán végképp lol.

1. a Weblaboron kirakott e-mail címek védve vannak

2. a weblap címét attól még kirakhattad volna.

3. aki komolynak gondolja magát, hozzon már létre egy olyan címet, ami nem freemailes viszont publikus. A freemailes cím egyszerűen égő, ha komoly dolgokról beszélünk.
13

ne égesd magad

Anonymous · 2006. Ápr. 11. (K), 17.16
én sem fűzök nagy reményeket ehhez az oldalhoz, de
1. ezt honnan kéne tudnia bárkinek is, aki először jár erre
2. lehet hogy én is inkább privátban adnám meg
3. nagy cégek is szoktak freemailes címmel hirdetést feladni

gex
14

Elég szomorú

janoszen · 2006. Ápr. 11. (K), 18.30
nagy cégek is szoktak freemailes címmel hirdetést feladni


Szerintem, ez elég szomorú. Sajnos a "nagy cégek" sem adnak magukra annyira, hogy létrehozzanak erre egy e-mail címet.
17

nem így van

Anonymous · 2006. Ápr. 12. (Sze), 13.37
Sajnos a "nagy cégek" sem adnak magukra annyira, hogy létrehozzanak erre egy e-mail címet.


inkább csak nem akarják elárulni a kilétüket. van egy bizonyos tudásod, amit egy bizonyos összegért hajlandó vagy más szolgálatába állítani. ha viszont tudod, hogy milyen céghez mész, akkor a fizetési igényed, az önéletrajzod annak függvényében változik. ez neked jó, de a cégnek nem. ő pedig azt akarja, hogy egy valós képet alkothasson a leendő alkalmazottjáról, nem pedig egy sarkított, neki megfeleni vágyó ember képét.

gex
18

Na jó, de...

janoszen · 2006. Ápr. 12. (Sze), 15.15
...azért egy ilyen tipusú hírdetésnél mégis csak meg kellene adni, hogy HOL jelenik meg a hírdetés. Arról pl. nem beszélve, hogy ha munkát vállalok teszem azt egy webdesign cégnél, akkor azért érdekel az, hogy ad-e mondjuk a szabványokra vagy elég nekik a spagettikód és csak összegányolnak mindent...
2

Szánalmas?

suexID · 2006. Ápr. 11. (K), 08.40
Ha az olcsó hirdetés azt jelenti, hogy ingyen hirdethetek, akkor esetleg.
4

Én még úgy sem...

janoszen · 2006. Ápr. 11. (K), 10.44
Én még úgy sem hírdetnék egy vadidegen oldalon. Ami a témához kapcsolódik, lehet. De így...
3

bajmarketing

winston · 2006. Ápr. 11. (K), 09.51
az ilyen "felajánlásoknak" általában nekem ilyen szaguk van
5

Tömörülés

vbence · 2006. Ápr. 11. (K), 12.12
Amúgy talán nem lenne höjeség ha mi, webkovácsok kitalálnánk valami önsegényező egyesületet, reklámok szempontjából. Ugyan konkrét árakat nem ismerek az egyes reklám-közvetítő cégeknél, de olyan helyen biztos csak koncot kapsz a lóvéból. Szóval iylen témában ötleteket nem ártana cserélni, sőt esetleg létrehozni valami kis nonpropfit hirdetésszervező csapatot... magunknak.
7

AdNetwork

-zsolti- · 2006. Ápr. 11. (K), 12.52
Bárki csatlakozhat, akinek van X látogatottsága. Az jó kérdés, hogy kinek mi számít koncnak: ők 45%-ot tartanak meg. Lehet, hogy sok, de ha azt veszed, hogy cserébe nem neked kell folyamatosan a cégeknél, ügynökségeknél kopogtatni, hogy ugyan hirdessenek már nálad, mert az annyira jó lesz nekik, akkkor lehet, hogy megéri ennyit feláldozni.
8

nem a legjobb!

dOMiNiS · 2006. Ápr. 11. (K), 13.28
Ja es tegyuk hozza azt is, h azt tesz ki az oldaladra amit akar es nem csinalhatsz semmit.
Lehet, hogy en vagyok a finnyas, de azert egy minimalis szinten valogatok a hirdetoim kozott!
9

"azt tesz ki az oldaladra amit akar"

-zsolti- · 2006. Ápr. 11. (K), 13.51
Szerintem nem egyről beszélünk. Nekem mindig jön a kampány indítása, módosulása előtt egy e-mail, ami alapján átnézhetem mit fogok kapni, és visszamondhatok akár komplett kampányokat is, de bizonyos zónát is (pl. pop-undert nem szeretjük).
10

Nem hülyeség...

janoszen · 2006. Ápr. 11. (K), 14.39
Nem lenne hülyeség, főleg akkor nem, ha mondjuk az elszámolás nem kattintás alapján menne, hanem egy webáruháznál pl. részesedés. A kattintás alapjáni elszámolás ugye érezzük, hogy nem az optimális.

Az az előnye is meglenne, hogy mindenki a saját formájában rakhatná ki a reklámokat, aki bannert akar az oldalán, az bannert, aki szöveges linket, az azt.

Erre kellene egy szerver és az kiszolgálhatná mondjuk XML fájlban a reklámokat.

Létrehoztam ennek a Weblabor Wiki-n egy topicot, a discussionba írja alá, aki támogatja. http://wiki.weblabor.hu/index.php/Weblabor_AdNet

A cégem nevében felajánlom, hogy ha feláll a szerverünk, akkor azon csinálhatjuk, ráadásul a "közvetítői" részesedést szeretném annyira leszorítani, hogy végeredményben ne legyen sarc, de az üzemeltetési költség bejöjjön. Ez csak egy ötlet, megoldhatjuk másként is.
15

Szép, szép...

-zsolti- · 2006. Ápr. 11. (K), 18.41
...meg hát a tárhelyed a legkevesebb, nem ezen van a hangsúly. Honnét lesz hirdető? Ha én mondjuk T-Com vagyok, és egy új szolgáltatás bevezető kampányáról van szó, biztos, hogy az Adverticumot keresem meg, talán még az Index-et, az Origo-t, aztán szevasz - online megjelenés letudva. Van hitelük (nevük) a piacon, van auditált rendszerük, és nem utolsó sorban kiterjedt laphálózatuk, ahova gyakorlatilag bármilyen terméket be lehet targetálni. A kisebb cégek pedig kulcsaszavakra hirdetnek (etargetnet, ctnetwork), megint csak szevasz. Szóval először fel kéne mérni, van-e erre még igény, és ha van is, mibe kerül. Mert attól még hogy felteszel egy phpAds-t a tárhelyedre, nem fognak tolongani az ügynökségek.
16

Valóban...

janoszen · 2006. Ápr. 11. (K), 18.58
Tényleg így van, de pl. ha lenne ilyen rendszer én a saját ügyfeleimnek tudnám javasolni ezt a rendszert. Meg mindenki más is. Ennek a koncepcióit kellene kidolgozni a Wikin. Szerintem, ott folytassuk a vitát, ez a topic eredetileg nem erről szólt.
12

cégek

lamase · 2006. Ápr. 11. (K), 15.31
Ismersz ilyen reklám közvetítő céget?