ugrás a tartalomhoz

Túl nagy POST? WYSIWYG editorral.

daniel · 2006. Ápr. 12. (Sze), 10.51
Sziasztok!

Adódott egy problémám, amire nem találok magyarázatot.

Van egy adminrendszerem, ahol wysiwyg editorral kezelem a szöveget. A gond az, hogy eléggé testes szövegeket kell elmenteni, ami nem sikerül. 100-120000 karakter hosszúságú szövegnél egyszerűen nem sikerül a postolás.

Próbáltam több editort, szinte mindegyiknél ugyanez történt. A szerveren a post beállítások kellően nagyok, de alapból is simán mennie kellene.

Leginkább az editorok változóira gyanakszom, ami inkább JS probléma, de hátha kiderül, hogy túl sok szöveget akarok postolni (bár ennek azt hiszem nincs alacsony korlátja, de javítsatok ki, ha tévedek).

Köszi!
 
1

post vagy kieg

winston · 2006. Ápr. 12. (Sze), 12.09
két dolog jutott így hirtelen eszembe, ami probléma lehet:
az egyik: lehet, hogy mégse bírja az akkora postot rendesen átadni, érdemes mégegyszer átfutni a beállításokat, hátha. akár a js is lehet a hibás, böngészd végig a forráskódját, találsz e valami utalást rá
a másik: lehet, hogy a js hozzádob egy csomó dolgot a szöveghez, amiket te nem látsz (html tagek, vagy akármi, ami neki kell), amivel megnöveli annyira a szöveg méretét, hogy azt már nem bírja.

érdemes még próbálgatni, hogy mi az a határ, amit enged. esetleg több wysiwyg editorral, és ha különbözőek ezek a határértékek, akkor valszeg azokban lesz a hiba, ha egyenlőek, akkor nem js oldali a baj.
2

Biztonság, timeout

janoszen · 2006. Ápr. 12. (Sze), 13.26
Nézd meg, nincs-e timeout vagy biztonsági ügy a dologban. 120kBra már lehet valami limit...
3

köszi, megnézem

daniel · 2006. Ápr. 12. (Sze), 15.08
Köszi a tippeket!

A timeout biztos nem ludas, a JS gyanús inkább, csakhát amennyi editor, annyiféle megoldás...

A postolás biztonsági tényezőit sem zárom ki, csak nem találtam még rá utalást.