ugrás a tartalomhoz

Fizetés

rampager · 2014. Már. 30. (V), 12.10
Kedves fórumozók!

A tapasztaltabbakhoz lenne egy kérdésem. Mégpedig az első megbízásom díjával kapcsolatban. Egy pároldalas weblapot készítek, amelyen kilistáz terméket adatbátzisból és a vevő meg tudja adni a megrendelési adatokat (házhozszállítás/cím stb.) az oldalon rengeteg ajax van mivel real-time frissíti a kosarat és az egyes termékekből rendelt darabszám részösszegét. Rendelés leadásakor menti a felhasználót ha még nem létezik, majd menti a rendelés adatait, és e-mailt küld ki a rendelésről. Admin felületen minden szerkeszthető (rendelések, felhasználók, termékek). Valamint a formázást (css3, HTML5, responsive) is én csinálom. Adatokkal nem én töltöm fel a weblapot, tehát a termékekhet tartozik egy CRUD-felület is. Laravel 4-ben csinálom az oldalt, már majdnem készen van csak nem tudom, hogy mennyit is kérjek érte. Bónusz kérdésként tanácsokat elfogadok még, hogy hogyan állapítjátok meg mennyit kérhettek egy egy munkáért, mert úgy tűnik, hogy sok megrendelésem lesz. Segítségeteket előre is köszönöm.
 
1

Péndz

Hidvégi Gábor · 2014. Már. 30. (V), 12.20
Korábban volt ilyenről szó (csak nehéz megtalálni), janoszen írt egy listát a fejlesztői bérekről és óradíjakról, ez szerintem még mindig valós.

Számít-e, hogy első munka? Nem hiszem, ha jól működik a program.
2

Nagyon szépen köszönöm a

rampager · 2014. Már. 30. (V), 12.43
Nagyon szépen köszönöm a segítséged. Tényleg nem találtam meg ezt a témát, pedig a google-val is jóban vagyok :D de úgy nézem, hogy hasznos lesz.
4

Nagy tömegű szövegben (pl.

Hidvégi Gábor · 2014. Már. 30. (V), 15.31
Nagy tömegű szövegben (pl. weblabor) nem lehet ma sehol, semmilyen keresővel hatékonyan keresni.
3

Arak

janoszen · 2014. Már. 30. (V), 13.46
Alapvetoen igaz, bar latni jopar nagyon senior fejlesztot az 500k koruli fizetesi savban is.