ugrás a tartalomhoz

Egyszerű képnézegető + érték a képeknek

Dfoglalo · 2014. Jan. 31. (P), 20.02
Sziasztok!

A következő dolgot szeretném megvalósítani:

Van egy űrlap, melyen van egy kép, mely alatt van szimplán két gomb, amelyeket nyomogatva a kép átvált, és egy másik kerül a helyére, tehát több kép között váltogathatunk. Ezt sem valósítottam még még meg, igazából semmit sem, most öltöttem ki csak, hogy mit is szeretnék elérni. Innentől jön a php része; ugyanis minden képhez szeretnék egy értéket rendelni, és amelyik kép éppen látszódik, azzal dolgozni.

Példákkal személtetve a dolgot:

Az oldalt megnyitva van egy kép, amelyen van egy autó, alatta a két gombbal. Ha nem váltunk át semmire sem, és elküldjük az űrlapot, akkor az autós képhez társított értékkel dolgozhatunk tovább, pl. az 1-es értékkel. Viszont ha megyünk a gombokkal pl. jobbra 2-t, megjelenik egy kép a házról, és akkor már a 3-as ID-vel dolgozhatunk tovább.

Nem tudom, érthető e a dolog. Ha nem, akkor szóljatok, és megpróbálom részletezni a dolgot. A szükséges képnézegetős dologból még semmi nem készült el, tehát nincs alap kódom a szükséges képes cucchoz, amivel kísérletezgettem volna. Viszont az űrlap készen van, meg működik, feltölti az adatbázist úgy, ahogy kell, stb., de az nem tartozik a dologhoz, és nem is szükséges hozzá (meg másra sem), így azt nem másolom be.

Köszönettel,
Dfoglalo
 
1

Hajrá

Hidvégi Gábor · 2014. Jan. 31. (P), 21.08
Sok sikert kívánok a megvalósításhoz, további információt a php magyar szerveren lévő dokumentációjában érdemes keresni a függvények használatáról, bár valószínűleg minden tiszta, mert kérdést nem látok.
2

Tőled más féle választ nem is

Dfoglalo · 2014. Feb. 1. (Szo), 13.27
Tőled más féle választ nem is vártam (facepalm)
3

De tényleg, mi a kérdés? Én

bamegakapa · 2014. Feb. 1. (Szo), 13.41
De tényleg, mi a kérdés? Én már többször átolvastam, de nem tudom, miben tudnék neked segíteni, mert fogalmam sincs, mivel van problémád.