ugrás a tartalomhoz

Blogmarkok, Munka és állás

Pepita · 2013. Dec. 5. (Cs), 22.20
A blogmarkok rövid leírással rendelkező felhívások máshol megjelent tartalmakra. A címüknek a hivatkozott oldal nyelvén kell íródniuk, bár nem kell feltétlenül a hivatkozott oldalon használt címet alkalmazni. A leírásuk mindenképpen magyar nyelvű, lehetőleg objektív megjegyzés; olyan hosszúságú, hogy az egy tooltip területén teljes egészében megjeleníthető legyen. A beküldő saját véleményét a blogmark megjelenése után hozzászólásként kifejtheti, és így eszmecserét kezdeményezhet. A blogmarkok lehetőleg, bár nem feltétlenül aktuális tartalmakra mutatnak.


Sziasztok!

Ebben az lenne a kérdésem, hogy a blogmarkot ki(k) bírálja el? Ha ezt is egyedül Ádám, akkor eléggé helytelenítem, mert sok blogmark akkor jó, ha friss. És gondolom Ádám nem napi 24 órában figyeli a WL-re beküldött tartalmakat.

A másik, hogy így nem tudom kifejteni kommentben a bővebb véleményem...
Alig küldtem be egy blogmarkot, máris problémákba ütközöm.
Lehet, hogy jobb, ha továbbra is inkább csak olvasom mások blogmarkjait?

Mivel a fórum témákon, munka/állás hirdetéseken és a hozzászólásokon kívül minden más tartalom beküldés előzetes elfogadáshoz kötött...

Lehet, hogy tévedek, de múltkor nem arra panaszkodott valaki(k), hogy nagyon soká került ki a hirdetése? Ha ez is elfogadáshoz kötött, akkor a GyIK oldal ezen részét javítani kéne.
 
1

A mai blogmarkom után,

Pepita · 2013. Dec. 5. (Cs), 23.25
első hozzászólásban kapásból linkelném Hídvégi Gábor témáját is, ezév Jún. 25-ről.
2

Személyes vélemény

Hidvégi Gábor · 2013. Dec. 6. (P), 09.43
sok blogmark akkor jó, ha friss
Én a magam részéről inkább a "súlyos" dolgokat küldeném be blogmarknak, mert meg lehet őket vitatni, a friss hírek inkább csiripnek valók.

A tartalmakat Ádám élesíti, és mostanában valóban elég hektikusan. Nem tudom, hogy a Drupal jogosultsági rendszere mennyire rugalmas, de biztos vagyok benne, hogy a jelenlegi moderátorok biztosan szívesen segítenének önzetlenül ebben a feladatban.
3

Súlyos

Pepita · 2013. Dec. 6. (P), 09.53
a magam részéről inkább a "súlyos" dolgokat küldeném be blogmarknak
Az Adobe-felhasználók adatainak megszerzése gondolom elég súlyos, és tegnapi hír - nem tudom mennyire igaz -, hogy nem 32 millió, hanem 150 millió rekordot "emeltek el".
Nem tudom, hogy a Drupal jogosultsági rendszere mennyire rugalmas
Éppen eléggé ahhoz, hogy amit írsz, megvalósítható legyen. Saját felhasználói csoportokat hozhatsz létre, amikben megadod, hogy milyen tartalomtípust "élesíthet", ugyanezt megteheted csoport nélkül is, egyesével Júzerenként. Tehát ez nem a Drupal-on múlik, egyébként meg szerintem ha pp-t szépen megkérjük, szívesen segít Drupal-kérdésekben, én azt gondolom, hogy az ország egyik legjobb Drupalosa.
biztos vagyok benne, hogy a jelenlegi moderátorok biztosan szívesen segítenének önzetlenül ebben a feladatban.
Ebben én is biztos vagyok.