ugrás a tartalomhoz

Nagyon-nagyon egyszerű blog CMS

DaWe35 · 2013. Aug. 31. (Szo), 18.53
Sziasztok!

Egy nagyon-nagyon egyszerű CMS keretrendszert keresek. Olyan blog-falyta kellene, hogy az adminisztrátori vezérlőpulton megírok egy szöveget, akkor az megjelenjen a címlapon. Semmi fölösleges script, vagy bővítmény, hogy könnyedén tudjam fejleszteni. Még az sem baj, ha a kinézete hányás, mert azt be tudom állítani magamnak, csak a fájlok legyenek meg. Tehát egy egyszerű belépés az admin panelre, a felhasználóknak nem kell regisztráció.
Nagyon jó lenne viszont, ha lennének kategóriák, illetve csillagra kattintással lehessen értékelni a cikkeket, és értékelés szerint is sorrendbe állítani (magyarul egy oldal, ami top-listaként funkcionál).

Nagyon megköszönném, ha valaki tudna egy ilyet ajánlani! Üdvözlettel: DaWe
 
1

A felhasználói értékelés nem

Joó Ádám · 2013. Aug. 31. (Szo), 19.12
A felhasználói értékelés nem fog vele menni, de nézd meg a Jekyll-t. Markdownból tudsz vele statikus weblapot generálni.
2

PyroCMS?

Pepita · 2013. Aug. 31. (Szo), 23.39
Nagyon rég próbáltam, itt olvashatsz róla, nem tudom, tudja-e az értékelést (szerintem nem). Viszont kicsi, egyszerű, biztonság tekintetében nem tudom.
A keretrendszer, amire épül (CodeIgniter) nekem bejön. Vannak hibái is, mint mindegyiknek.

Ha komolyabba is hajlandó vagy belevágni: Drupal. Ehhez keresd Nagy Gusztávot, tanítja is. (WL is Drupalon van.) Jóval többet tud, mint szeretnéd, kissé más világ is, mint bármelyik, viszont többezres fejlesztői közösség van mögötte.
3

Köszönet

DaWe35 · 2013. Szep. 1. (V), 15.17
Köszönöm mindenkinek!
Azért szeretnék nagyon alap rendszert, hogy gyors legyen, és hogy könnyen fejleszthessem!

Utánanézek az eddigieknek, köszönettel: DaWe
4

Ha lehet,

Pepita · 2013. Szep. 2. (H), 00.56
én várnék visszajelzést majd, hogy mit és miért választottál, mennyire sikerült megvalósítani az elképzelésed. Sok sikert addig is.