ugrás a tartalomhoz

Fejleszt.es szerzőtárs keresés

StarZ3r0 · 2013. Feb. 8. (P), 15.08
A fejleszt.es szereplő domainen indítottam egy weboldalt, melyet publikációs platformnak szánok. Két ok vezérelt, az egyik, hogy magyar nyelven színvonalas cikkek csak a Weblaboron és pár blogban fordulnak elő, másik pedig, hogy ahol épp volna emberi erőforrás a cikkíráshoz, ott nehéz olyan rendszerbe ágyazni a tartalmat, hogy az könnyen kereshető és aktuális legyen.
Ezen célokat próbáltam teljesíteni és bár tudom, hogy talán egy wiki a legalkalmasabb az ilyenre, mégis saját kód mellett döntöttem, nincs WP, Joomla, Drupal, egyeb CMS az oldal mögött, csak egyedi kód egy open source PHP framework segítségével. Mindez azért, hogy a legrugalmasabban legyen lehetőség a tartalmat középpontba állítani.
A rövid bevezető után a lényeg, hogy szerzőket keresek, akik bizonyos rendszerességgel (vagy akár egyszeri cikk erejéig) feldolgoznak adott témákat. Az átjárhatóság érdekében az adott cikkek később frissítésre kerülnek, így gátolva az információk elavulását.
Kérem, akit érdekel a dolog az kérem kommentben jelezze és a többit megbeszéljük.
A hosszútávú célokról írok privátban, akit ezen felül részletesebben érdekel.
 
1

Magyarul

janoszen · 2013. Feb. 8. (P), 15.48
A Weblaboron mar igencsak sokszor megprobalkoztunk ezzel es nekem az a tapasztalatom, hogy ha nem huzodik valamifele uzleti erdek mogotte, akkor igen nehez ezt tartosan csinalni. Foleg magyarul.

En ugy kezdenem a helyedben, hogy irnek, sokat es ha kiforrta magat egy szakmai talalkozopontta, akkor kezdenek el szerzotarsakat keresni.

Egyebkent ha akarod, a Mediabirodalom blogon szereplo cikkeket atemelheted elozetes megbeszeles utan, tekintve hogy ugyis be akarom zarni az oldalt. Keress meg privatban, ha igeny van ra.
2

tartalom

StarZ3r0 · 2013. Feb. 8. (P), 16.39
Köszönöm a felajánlást.
Persze, mindenképp rendszeresen szeretnék feltenni friss tartalmakat. Biztos nem egyszerű tartósan csinálni, de van magyar nyelven is egy maroknyi blog / oldal, akik rendszeresen publikálnak. Nyilván hosszabb távon angolul is szeretném, ha megjelennének cikkek.
3

Subscribe, vagy hogy kell itt

deejayy · 2013. Feb. 8. (P), 18.56
Subscribe, vagy hogy kell itt ezt :)
4

jelentkezés

StarZ3r0 · 2013. Feb. 9. (Szo), 12.53
Ha ez jelentkezés volt, akkor felvettelek skypeon, hogy megbeszéljük a részleteket ;)