ugrás a tartalomhoz

Apache2 - localhost problemak!

ratson · 2006. Jan. 17. (K), 11.28
Sziasztok. időhiány miatt angolul teszem be a kérdésemet, remélem nem okoz senkinek se problémát (ha igen elnézést érte). Kerestem itt a forumban hasonlo temaju oldalt de eddig nem találtam. elore is koszi a segitseget.
ja a WAMP az olyan mint a LAMP,appserv,easyphp,... Wink apache2+php5+mysql egy csomagban összekonfigolva (probaltam appservet is az se ment))

Hi there!

I've got some strange errors with apache2: I've installed WAMP on my system and MySQL just works fine, but apache cant answer to any queries. Apache service is up and running, no problems with it, httpd.conf is set properly, but when i am trying to reach localhost it does nothing, just waiting for answer...(I removed WAMP, cleaned all the apache, wamp and other services, registry entries, then reinstall-> the same sh*t) I've installed WAMP to an other comupter and it works fine on that. I ve all my firewalls turned off, have no internet connection on that computer so no skype, nor trilian an so on...(that would block port 80) after a few hours i just looked for my EasyPHP 1.7 wich contains Apache 1 and it worked at once. But i need php5 and apache2. do you have any idea what the cause can be? If you need any further informations about my config or somethin else i can give them...

thanks in advance


RatSon
 
1

<Nincs cím>

Fekete Ferenc GDA · 2006. Jan. 18. (Sze), 09.32
Nos, egy barátomnak tegnap ugyanez volt a problémája az apache 2vel. Letöltötte azt a wamp-opt, amiben az 1.3-as apache van php5-el és az már működött.

Online 2.0
2

<Nincs cím>

ratson · 2006. Jan. 18. (Sze), 09.42
Aham, annyi változás van hogy kipróbáltam egy tiszta apache2 installt és ugyanezt produkálta, tehát a hibát egyértelműen az apache2 okozza, az apache 1.3 minden probléma nélkül fut. ha valaki találkozott még ezzel a problémával esetleg van megoldási javaslata akkor szívesen látom ;)
3

megoldás

Anonymous · 2006. Jan. 23. (H), 15.20
Itt a megoldás...

If you encounter problems running Apache 2 under Windows, such as corrupted or incomplete file downloads, unexplained error messages, or a conflict with a software firewall, please place the following directives in httpd.conf to see if they eliminate the issue:

EnableSendfile Off
EnableMMAP Off
Win32DisableAcceptEx

The general problem is that many people install various add-ons to windows (such as software firewalls, virus checkers, etc) that break some of the advanced functionality that Apache uses to speed the sending of files. The above directives turn off the advanced functionality and make Apache fall back to more basic (but slower) techniques.
4

esetleg mas port

Jano · 2006. Jan. 23. (H), 15.42
Esetleg nem a 80-as porton hanem mondjuk 8080-on figyel?
5

apache-mysql-php

Anonymous · 2006. Feb. 5. (V), 02.28
Hi!

Már számtalan módon próbáltam felrakni az Apach-MySQL-PHP triot, szinte az összes verzióval mindegyiket, 20 segédletet, hogy hogy kell bekonfigolni. Régen már sikerült is, nem volt vele problémám. Kipróbáltam kész installereket, amik felrakják mind3-at és bekonfigolják. Egyik sem vezetett eredményhez. A php és apache működik rendesen. De amikor egy mysql parancsokat tartalmazó php-t megpróbálok behívni, ezt kapom:

mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in P:\Webserver\cms\index.php

Ezek a php-k már futottak rendesen egyszer a szerveremen. Most miért nem? Még a phpMyAdmin is működik, tehát a mysql is jó elvileg. Csak ez nem. Kérem, aki tud segítesen! thx