ugrás a tartalomhoz

Zoom

Zoom · 2013. Feb. 1. (P), 11.15
Szeretnék az általam szerkesztett honlapra egy olyan funkciót bevezetni, aminek a segítségével rá lehet közelíteni nagy méretű képek kis részleteire is. Valami olyat, mint a térkép-oldalakon van. Vagy mint a zoom.it
Tudnátok segíteni?
Előre is köszönöm
Üdv
 
1

Tudnátok segíteni?Drukkolunk

Hidvégi Gábor · 2013. Feb. 1. (P), 11.30
Tudnátok segíteni?
Drukkolunk és teljes mellszélességgel melletted állunk, reméljük, minél hamarabb sikerül abszolválni a feladatot! A Munka és állás menüpontban tudsz feladni hirdetést, biztos vagyok benne, hogy gyorsan találsz olyasvalakit, aki elkészíti a számodra.
2

Szerencsétlen kérdezőt a

Joó Ádám · 2013. Feb. 1. (P), 11.58
Szerencsétlen kérdezőt a szerkesztőségi levelezőlistáról irányítottam a fórumra, mondván, hogy segítséget kap. Címszavakban leírhatnád, hogy merre induljon.
3

Hogyha Gábor hozzászólásából

Joó Ádám · 2013. Feb. 1. (P), 12.00
Hogyha Gábor hozzászólásából nem egyértelmű: nem tettél fel konkrét kérdést, amire tudnánk választ adni, nem írtad le, mit nem értesz, mi az, amit megpróbáltál és nem megy. Ahhoz, hogy segítsünk, neked is munkát kell bele tegyél.
4

Szívemből szóltál.

Hidvégi Gábor · 2013. Feb. 1. (P), 12.06
Szívemből szóltál.
5

térkép

Poetro · 2013. Feb. 1. (P), 12.17
Használhatsz erre például Google Maps API-t, vagy hasonló nyílt forráskódú térkép rendszert mint például az OpenLayers. Ennél egyszerűbb megoldást is lehet csinálni, ha lehetőség van az egész képet egyszerre letölteni, és ekkor JavaScript-tel méretezed át, majd overflow: hidden-nel levágod, majd draggeléssel mozgatod.
6

Tipp

T.G · 2013. Feb. 1. (P), 12.58
Ha az ember valami JavaScript-es egyszerű megoldást keres, amiről sejthető, hogy előtte már vagy százan megcsinálták, akkor célszerű a keresőben a JQuery + a kívánt funkcióra rákeresni.

Jelen esetben: https://www.google.hu/?q=jquery+zoom

Az eredmény persze nem marad el, rögtön az első néhány találat között van gyűjtemény, pl.: http://www.tripwiremagazine.com/2012/07/jquery-zoom-effects.html