ugrás a tartalomhoz

Contact form Script

bicos · 2012. Nov. 20. (K), 11.53
Üdv,

Szeretnék segitséget kérni egy Vcard HTML Sablonhoz, amit sikeresen tudtam telepiteni is de sajnos hiányzik belőle az a funkció amivel müködésre tudnám birni hogy az oldalon keresztül az e-mailemre tudjon jönni az üzenet. Sajnos ennyire viszont nem értek ahoz amihez kéne. Hobby szinten csinálom az egészet. Nagyon megöszönném ha valaki tudna segiteni müködésre birni.

Az oldal linkje

Esetleg ha szükség van rá a HTML file-t is tudom linkelni!?

Előre is köszönöm a segitségeket!
 
1

részletek?

Poetro · 2012. Nov. 20. (K), 14.13
Tudnád részletezni, hogy mit is szeretnél, és mit próbáltál meg csinálni?
az oldalon keresztül az e-mailemre tudjon jönni az üzenet

Ennek ebben a formában nem találom az értelmét. A vCard egy fájlformátum, amit be lehet importálni különböző alkalmazásokba. Nem tudom, mit szeretnél a vCard-dal csinálni, de azt mindenképpen le kell generálni, ha lehet, akkor több verzióban, mivel a formátumok nem kompatibilisek egymással, habár az alkalmazások jó része több verziót is fel tud dolgozni. A 2.1-es a legelfogadottabb, de a 3.0-ás még elég gyakori.
2

A kapcsolatok , résznél

bicos · 2012. Nov. 20. (K), 15.53
A kapcsolatok , résznél szeretném az elérni hogy a saját email cimemre jöjjön az üzenet, de sajnos a html fájlba semmilyen sricpt nincs ami ezt müködtetné, csak a design van meg hozzá...
3

Szerver oldalon

Poetro · 2012. Nov. 20. (K), 17.54
Ehhez kellene valami szerver oldali alkalmazás, amire az űrlap POST-ol. Mivel nem tudom, milyen szerver oldali programozáshoz értesz, ezért nem tudok neked konkrétan ajánlani semmit. Másik probléma, hogy ha a fenti szolgáltatás nincs szakszerűen megvalósítva, akkor komoly spammelési lehetőséget is szolgáltathat.