ugrás a tartalomhoz

Nem megy a munka!!!

Karvaly84 · 2012. Május. 29. (K), 19.58
Kicsit vicces lehet a problémám, de az elmúlt napok fórum bejegyzései alapján, lehet kapok választ a kérdésemre.

Nos az a problémám, hogy van egy projekt amin dolgozom, de sehogy nincs kedvem neki fogni... Ti mivel szoktatok magatoknak kedvet csinálni a munkához?
 
1

Jó kérdés...

eddig bírtam szó nélkül · 2012. Május. 29. (K), 20.08
1. (nem vicc, nem kötekedés!) Keresni sürgősen egy pszichiátert. Nem kizárt, hogy depressziós tünet. Különösen, ha egyébként szereted azt, amit csinálsz.

2. Azt teszed amit én tettem: közlöd a főnököddel/munkaadóddal, hogy menjen a ...-ba és elvonulsz pár év fizetés nélküli szabadságra. ;-)
Ez utóbbit nem javaslom, mert mire megjön a munkakedved, már nem találsz munkát.
2

Igazából, hobbiból kezdtem

Karvaly84 · 2012. Május. 29. (K), 20.30
Igazából, hobbiból kezdtem el, de néha bevállalok olyan felkérést amit megtudok csinálni. Ebből kiindulva mondhatjuk, hogy szeretem amit csinálok. Nos a probléma az, hogy már megrendelték az oldalt, amit le is gyártottam, és én ajánlottam még pár extrát az alap változat mellé, ami nagy lelkesedést váltott ki a megrendelőben, csak most hogy neki kéne állnom "szöszölni" azt érzem mikor megnyitom a szerkesztőt, hogy tiltakozik a testem a gépelés ellen. Mitől lehet depressziós az ember egyébként?
4

Nem tudom... Mondjuk az ciki,

eddig bírtam szó nélkül · 2012. Május. 29. (K), 20.35
Nem tudom...
Mondjuk az ciki, ha hobbiból csinálod és most kedv híján nem megy. (egyébként ismerős az érzés, ha ez vigasztal)
5

Ez több dolog miatt lehet,

inf · 2012. Május. 29. (K), 21.51
Ez több dolog miatt lehet, nem kell feltétlen depresszióra gondolni... Lehet, hogy egyszerűen csak pihenésre van szükséged, vagy egy kis lazításra, mert besokalltál a munkával. Ilyenkor tényleg jobb szabadságot kivenni, mert úgysem fogsz haladni vele. Ha nem tudsz, akkor a végső megoldás nálam az szokott lenni, hogy elindítom a zenét, betolok egy sört, aztán egyszerre lazítok és dolgozok. Persze ez távmunkában remekül működik, viszont ha be kell menned a céghez, akkor nem biztos, hogy mindenki örülni fog neki :D

Ami nálam be szokott válni, hogy úgy ülök le, hogy akkor most dolgozok, és nézem meg írom az időt, terveket csinálok, hogy melyik programrészt meddig fejezem be. Így sosem vesztem el a fonalat azzal kapcsolatban, hogy mit csinálok, és nem a facebook-on kötök ki a végén. Persze ez nagyobb koncentrációt igényel, mintha csak leülsz, hogy dolgozgassunk kicsit, jellemzően órabéres melóknál szoktam, mert pofátlanságnak tartanám, ha úgy számláznék ki valamit, hogy közben nem dolgoztam végig azt az időt. A rendszeresség mindenképp sokat segít, ha olyan problémáid vannak, hogy nehezen indulsz el a melóval.

Mitől lehet depressziós az ember egyébként?

Ezt szerintem senki sem tudja, nincs is rá igazán hatékony orvosság. Az orbáncfű, ami képes valamilyen hatékonysággal gyógyítani és megelőzni is, az antidepresszánsok meg semmit nem érnek. Viszont ha te komolyan depressziós lennél, akkor nem hiszem, hogy ide írnál, mert azok totál befordulnak...
3

Nekiállsz, csinálod

janoszen · 2012. Május. 29. (K), 20.33
Legegyszerűbben a nekiállsz-csinálod módszerrel. Állíts magad elé kis, könnyen elérhető célokat egy napra. Ne tervezd túl magad, ne 10 órával számolj, hanem mondjuk kettővel. Én úgy szoktam, hogy na, ma megírom ezt vagy azt a modult.
6

Lazíts, foglalkozz mással!

tisch.david · 2012. Május. 29. (K), 22.16
Szia Karway!

Elég ismerős a helyzeted. Ami nekem ilyenkor be szokott válni: kialszom magam, elmegyek sétálni/kirándulni, ha tehetem, akkor más, érdekesebb munkán dolgozom egy kicsit. Egyszóval: csinálok valami - számomra - lélekemelőt.

Utána meg - ha már egy kicsit megtalpaltam magam lelkileg - a "tenyerembe köpök" és nekiállok.

Hajrá!

Dávid
7

Ez igen...

Karvaly84 · 2012. Május. 29. (K), 22.39
Nem hittem, hogy ennyi komoly választ kapok, köszönöm, igen hasznos infókhoz jutottam. Azt hiszem a problémám betudható annak is, hogy ahogy fejlődöm egyre nagyobb dolgokat csinálok, de sose terveztem a munka folyamatot meg semmit. Kidolgozok egy módszert amivel részekre tudom bontani a projektet, és iktatok bele más elfoglaltságot is.

OFF: Egyébként ilyenkor, nagyon szeretem a Weblabort, amikor erre is jó válaszokat kapok. :)
8

Ha van a közelben valami erdő

_lacus_ · 2012. Május. 29. (K), 22.54
Ha van a közelben valami erdő vagy egyéb természet fuss vagy bicajozz benne egyet.
Még jobb, ha találsz egy bokszsákot, püföld vagy fél órát, az tutira rendberak, ha depresszió problémád van. Esetleg utána toljál le egy még egy sört is.
Aztán mehetsz dolgozni :)
9

Ha már itt tartunk hol lehet

inf · 2012. Május. 30. (Sze), 00.01
Ha már itt tartunk hol lehet box zsákot venni? Esetleg van olyan is, aminek a felszereléséhez nem kell fúrni faragni? Sok a lelki terhem, le kéne vezetni valahol :D :D
10

Nálunk a boltba tudsz venni,

Karvaly84 · 2012. Május. 30. (Sze), 00.20
Nálunk a boltba tudsz venni, ha tényleg kell :D Karabineres kiszerelés van. Kell egy cső vagy valami amire felakasztod és lehet püfölni.
11

Sajna ide csak álló lenne jó,

inf · 2012. Május. 30. (Sze), 00.26
Sajna ide csak álló lenne jó, álmennyezet van, nem tudom felfúrni, vagy leginkább nem szeretném megkísérelni... Ahogy nézem az álló kb 3x-os áron van a függőhöz képest, úgyhogy megint lesz mire spórolni. :-)
13

terem

Greg · 2012. Május. 30. (Sze), 14.21
menj le inkabb egy terembe. ott legalabb megtanitjak azt is, hogy hogyan usd a zsakot.
14

Az csak azért nem jó, mert ha

eddig bírtam szó nélkül · 2012. Május. 30. (Sze), 15.34
Az csak azért nem jó, mert ha az ember a dühét, feszültségét akarja levezetni, akkor nem az a célja, hogy precízen, a fizika optimális kihasználásával próbálja "padlóra küldeni" a zsákot. ;-))
16

+1 :D

inf · 2012. Május. 30. (Sze), 16.00
+1 :D
18

..

Greg · 2012. Május. 30. (Sze), 16.15
szerintem a duhot es a feszultseget testmozgassal kell levezetni, nem azzal, hogy esz nelkul pufol valaki egy zsakot. es egy terembe valoszinuleg kapni is fog az ember par pofont ami szinten segit a levezetesben :)
egyebkent egy erosebb utesnel, ha nem jol tartod a kezed, akkor eltorhet a csuklod. utana erdekes lesz gepelni :). ezert szerintem ha valaki ilyennel akarja levezetni az energiat, akkor menjen le egy edzoterembe.
21

Bizonyos szempontból igazad

inf · 2012. Május. 30. (Sze), 17.11
Bizonyos szempontból igazad van, viszont én nem vagyok abszolút kezdő küzdősportok terén. Egy normálisat még csak tudok ütni, bár már régóta nem foglalkoztam a témával ... :D
63

Pofon...

eddig bírtam szó nélkül · 2012. Jún. 2. (Szo), 15.25
Nem tudom, gyerekkorom óta kerülöm a fizikai erőszak minden formáját, de amennyire vissza tudok emlékezni, a kapott pofon csak tovább erősíti a feszültséget.
Max. erő/energia hiányában nem tudok visszavágni, de a lelki feszültség ettől még marad.
A második bekezdésben igazad lehet, tapasztalatok hiányában nem tudom sem alátámasztani, sem cáfolni.
12

Decathlon

janoszen · 2012. Május. 30. (Sze), 07.49
Sztem a Decathlonban biztos, hogy találsz. Egyébként ha van a közelben mászóterem, akkor menj le, az is segít.
15

Már falmászásra gondolsz? :D

inf · 2012. Május. 30. (Sze), 16.00
Már falmászásra gondolsz? :D Az is jó, viszont még nincs azon a szinten a karom meg az ujjaim, hogy plafont tudjak mászni, meg haver, akivel szoktam elköltözött :S Most minden nap eljárok fitness terembe, az segít valamit, de még mindig van feles energiám...
32

Plafon..

janoszen · 2012. Május. 30. (Sze), 21.48
Ki mondta, hogy plafont kell mászni? Az durvulásnak jó, de azért edzésként sokat és könnyebbet illene.
33

Hát ahova mostanában jártam,

inf · 2012. Május. 30. (Sze), 21.55
Hát ahova mostanában jártam, ott az volt a szokás, hogy minél nehezebbet. Már az alap falak is olyanok voltak, hogy 1-2 hónap gyakorlás után volt csak meg az erőnlét a mászásukhoz. Mondjuk az elején ez nekem nagyon nem tetszett, mert technikából szeretek mászni, nem erőnlétből, de azért megszoktam... Azért mászás kultúrában nagyon el vagyunk maradva az osztrákokhoz képest... Ha sok pénzem lesz, akkor csinálok egy hasonló csarnokot, mint a kletternhallewien :D
41

Technika

janoszen · 2012. Május. 31. (Cs), 07.50
Technikából NAGYON sok mindent meg lehet mászni. Merre laksz egyébként? Én Bécsben, szóval Magyarországon szinte minden egyforma messze vagy közel van, ahogy tetszik, mászhatnánk egyet.
43

Herend, de tervben van egy

inf · 2012. Május. 31. (Cs), 09.49
Herend, de tervben van egy hosszabb biciklitúra, ami érinti Bécset is, szóval mászhatnánk egyszer ott is. :-) Már ha a túra összejön, a szervezésével még sehol nem vagyok. Ha esetleg van infod arról, hogy ilyen útvonalon hol találni bicikliutakat (akár csak az osztrák szakaszon), akkor annak nagyon örülnék.
44

TuHu?

eddig bírtam szó nélkül · 2012. Május. 31. (Cs), 10.15
turistautak.hu vagy az openmaps.eu oldalakon találhatsz kifejezetten kerékpáros térképeket.
Mondjuk nekem van egy garminom, ahhoz szoktam volt letöltögetni, de már vagy másfél éve nem jártam egyik lapon sem. Nem tudom, működnek-e még.
45

Behozza őket a böngésző.

inf · 2012. Május. 31. (Cs), 10.16
Behozza őket a böngésző. Köszi, majd átnézem őket!

szerk:
Az openmaps.eu az király, nagyon részletes és ahogy nézem lefedi azt az útvonalat, ami nekem kell.
46

Rosszul fogalmaztam: a

eddig bírtam szó nélkül · 2012. Május. 31. (Cs), 10.24
Rosszul fogalmaztam: a térképeikről nem tudom, mennyire maradtak működőképesek. :-)
Amikor megvettem a garmint, még ugyanúgy működött a tuhu-s térképekkel, mint a gyárival. Aztán valami változott és azóta... hát finoman szólva döglassú a GPS, ha nem gyári térképet töltök rá. :(((
47

Na majd tesztelem.

inf · 2012. Május. 31. (Cs), 10.33
Na majd tesztelem.
17

Ha már szóba került, ti

inf · 2012. Május. 30. (Sze), 16.01
Ha már szóba került, ti milyen sportokat űztök a kódolás mellékhatásainak enyhítésére? :D
19

híreket olvasok a neten,

Karvaly84 · 2012. Május. 30. (Sze), 16.48
híreket olvasok a neten, amivel jól el is szoktam lenni sajna :D egyébként én tényleg keveset mozgok, 8 éve nem sportolok semmit, amit érzek is :/
20

Nekem is volt egy 7 éves

inf · 2012. Május. 30. (Sze), 17.09
Nekem is volt egy 7 éves ilyen időszakom, de hosszú távon ez tarthatatlan. Tavaly novemberben kezdtem újra mozogni, mert a lábaim állandóan hidegek voltak, és fájtak az ízületeim. Gondolom jól szétment a keringésem az állandó üldögéléstől ...
22

akkor lehet azért fáj a bal

Karvaly84 · 2012. Május. 30. (Sze), 17.12
akkor lehet azért fáj a bal bokám mert keveset járok rajta? :O
23

Ízületi fájdalom két dologtól

inf · 2012. Május. 30. (Sze), 17.22
Ízületi fájdalom két dologtól lehet: túlhasználod, keveset használod. Persze ezeken kívül még betegségektől is. Egyébként minden cikk és szakkönyv azt javasolja, hogy ha fáj az ízületed, akkor menj el szakorvoshoz. (Ha csak ropog az nem gond.) Én mondjuk sosem jutottam el odáig, a háziorvos sikeresen lekoptatott... Néha fájnak különböző helyeken, de ami gyakoribb az az ujjak. Valszeg túl vannak terhelve a sok kattintástól meg gépeléstől ...

Mivel nem vagyok orvos meg nem látok távolba, ezért innen nem tudom megmondani, hogy mitől fáj a bokád. Ha úgy érzed, hogy nagyon be van állva, és csak nehezen tudod kimozgatni, akkor valszeg túl keveset mozgatod. Próbáld minden nap tornáztatni néhányszor 5 percet, ha attól sem lazul ki, akkor jobb orvoshoz menni vele. Egyébként meg érdemes porc erősítőt szedni (kondroitin, MSM), kb egy hónap után érezhető, hogy jobban kenődik az ízület tőlük. 4K/30db az ára azt hiszem. Azt írják, hogy napi 2-t kell szedni, de én csak egyet szedtem, amikor ilyen gondom volt, és úgy is használt.
24

niacin

Greg · 2012. Május. 30. (Sze), 17.58
ha a keringeseddel van gond, akkor erdemes kiprobalni a niacin nevu vitamint.
29

Hmm, elgondolkodtató,

inf · 2012. Május. 30. (Sze), 21.30
Hmm, elgondolkodtató, előkeresek egy vérképet, hátha van rajta LDL-HDL. Nem tudom, hogy koleszterin lerakódás miatt ilyen, vagy csak simán azért, mert sokat ülök, és pangani kezd a vér.
25

..

Greg · 2012. Május. 30. (Sze), 18.00
en regebben bokszolni jartam, aztan amikor nem volt terem elerheto kozelsegben akkor otthon sajat suly-al gyakorlatok, aztan kettlebell, most meg mma edzesre jarok. egyebkent a kettlebell az szerintem nagyon jo ulomunkat vegzoknek. lehet otthon csinalni, es ha az ember beleerosodik, akkor 15-20 perces edzessel karban tudja magat tartani.
30

Jaja, az nagyon intenzív.

inf · 2012. Május. 30. (Sze), 21.31
Jaja, az nagyon intenzív.
26

Én a rendszergarázdálkodás

eddig bírtam szó nélkül · 2012. Május. 30. (Sze), 18.52
Én a rendszergarázdálkodás elmeromboló hatásait próbáltam kivédeni némi bringázással, amíg bírtam... :-)
28

:) ez egy nagyon jó téma

virág · 2012. Május. 30. (Sze), 20.44
:) ez egy nagyon jó téma :D
Én futni szoktam, heti 5x, minimum 7-8 kilométert, kora reggel...tudom ez eléggé perverzül hangzik, de szerintem ez a legjobb :)
31

Nem hiszem, hogy perverzül

inf · 2012. Május. 30. (Sze), 21.33
Nem hiszem, hogy perverzül hangzana, a 7-8 km reggelente teljesen oké, ismerek olyat, aki 10+-t szokott. (Nekem sajnos nem megy már a futás, egy betonon átugrált 4 napos rock fesztivál végérvényesen kinyírta a bokámat. Már párszáz métertől is megfájdul.)
35

Én is ennyit szoktam, erdőn,

Joó Ádám · 2012. Május. 30. (Sze), 22.25
Én is ennyit szoktam, erdőn, aztán fegyveres edzés.
36

Én meg elhatározom, hogy

_lacus_ · 2012. Május. 31. (Cs), 00.16
Én meg elhatározom, hogy minden reggel futni megyek :)
De azért már összejön néha, 5-10 km erdőben, csemegének egy 400-500 m hosszú sípálya beiktatva. Extrának a +20 kiló súlyfelesleg cipelése :)
40

Én is futok, de ennél jóval

Hidvégi Gábor · 2012. Május. 31. (Cs), 07.06
Én is futok, de ennél jóval kevesebbet, amennyi jólesik, viszont én is jó korán, amikor még hűvös van. Meg hobbiszinten táncolok.
42

offnál is offabb?

Pungor Péter · 2012. Május. 31. (Cs), 09.46
Sziasztok!

Ugyan én csak hobbyból járok a WL-ra cikkeket olvasni, tanulgatni ezt-azt, nincs is emiatt szinte hozzászólásom, mégis most megszólalok. Rendkívüli módon örülök, hogy felvetődött a mozgás, mint téma, mert minden szellemi/ülő munkát végző ember esetén mérhetetlenül fontosnak tartom ezt a fajta kikapcsolódást. Sajnos ebben a szakmában különösen igaz, hogy odaragad az ember a géphez munkaidőn kívül is sokszor, vagy a sok gondolkozással töltött holtidő is az asztalnál telik.
Látom sok ponton találkozik sokatok érdeklődési köre, futás, mászás, tánc, box... Jómagam túrázni szeretek, amit összekapcsoltam sok évvel ezelőtt a természetfotózással, illetve zsenge koromban sokáig versenytáncoltam, pár éve pedig belekóstoltam totál amatőr módon a mászásba is egy baráti társaság jóvoltából.

Hidvégi Gábor!
Írtad, hogy jársz hobby szinten táncolni. Hová és milyen helyeket tudsz ajánlani? Lassan nyitnak a szabadtéri helyek, jó lenne ezt is ismét beiktatnom, köszi, hogy eszembe juttattad.
51

Off: tánc

Hidvégi Gábor · 2012. Május. 31. (Cs), 13.58
A manapság népszerű salsát táncolom én is, Budapesten gyakorlatilag minden nap van legalább egy olyan buli, ahol ilyen zenét adnak. A szabadtéri helyek közül a Holdudvart ismerem a Margitszigeten, keddenként, vagy a Columbus hajót péntek esténként, a latinfo.hu-n pedig fenn vannak a népszerű helyek.

Egyébként mindenkinek tudom ajánlani a táncot, mert alaposan megmozgatja az embert, kikapcsol, és nem utolsó sorban (rendkívül csinos) lányokkal lehet találkozni, akikből általában több van, mint fiúkból.
53

Az jutott eszembe, hogy ha

Karvaly84 · 2012. Május. 31. (Cs), 14.48
Az jutott eszembe, hogy ha már ennyi mozogni szerető ember gyűlt itt össze lehetne egyszer egy túrázós meetup-ot tartani akár :D
54

Vagy egy sörözést.

Hidvégi Gábor · 2012. Május. 31. (Cs), 15.20
Vagy egy sörözést.
55

Abban benne lennék, egy jó

Karvaly84 · 2012. Május. 31. (Cs), 15.48
Abban benne lennék, egy jó kis kötetlen csevej, plusz a csapolt ser :D Szívesen meghallgatnék pár sztorit a tapasztaltabbaktól.
56

Jah, kocsmatúra :D

inf · 2012. Május. 31. (Cs), 15.54
Jah, kocsmatúra :D
60

sorrend

Pungor Péter · 2012. Május. 31. (Cs), 20.26
És mi legyen a sorrend? Gyúrás-sörözés-tánc? :)
57

Ausztria

janoszen · 2012. Május. 31. (Cs), 16.11
Ha van akaras egy kicsit nagyobb turara, Ausztriaban szep hegyek vannak. :)
58

Persze, megoldható! :-)

inf · 2012. Május. 31. (Cs), 17.59
Persze, megoldható! :-) Sziklamászást úgyis ki akartam próbálni, biztosan más, mint falon...
59

Egy kötélhosszas

janoszen · 2012. Május. 31. (Cs), 18.12
Egy kötélhosszas utakat lehet Magyarországon is, több kötélhosszashoz kiképzés kell, az nem játék. Viszont ha akarsz, ajánlok tanfolyamot magánban.
61

Erre még mindenképp

inf · 2012. Május. 31. (Cs), 20.46
Erre még mindenképp visszatérünk, egyelőre még nem tudok megengedni magamnak egy ilyen tanfolyamot.
34

Falun élni: sport.

Pepita · 2012. Május. 30. (Sze), 22.16
Én falun élek, csak a 250 nöles kert 22 gyümölcsfával, szőlővel, zöldségeskerttel, stb. - önmagában elég "sportos". De ha ez nem elég - néha előfordul - akkor max 2 km-t sétálok és már védett erdőben találom magam... Ott aztán annyit mehetek, amennyit bírok.
38

Na olyan kertünk nekünk is

inf · 2012. Május. 31. (Cs), 02.38
Na olyan kertünk nekünk is van, most csatolják el a negyedét autóút szélesítés miatt. Vegyesek az érzéseim, egyrészt kisebb lesz, másrészt viszont kevesebb füvet kell nyírnom... :D
39

:D

Karvaly84 · 2012. Május. 31. (Cs), 03.49
:D
49

Zajos

Pepita · 2012. Május. 31. (Cs), 13.20
Ha szélesítik az utat, akkor zajos helyen van.
Nálunk csend és nyugi.
Na olyan kertünk nekünk is van
Én nem "kimegyek a telekre", hanem itt lakom. Szerintem ez így jó, bár sok hátránya is van.
50

Persze, úgy könnyebb

inf · 2012. Május. 31. (Cs), 13.29
Persze, úgy könnyebb foglalkozni vele, ha ott is laksz. Nekem csak heti 1-2x van időm kiugrani...

(Ja egyébként zajos, viszont azt ígérték, hogy lesz zajvédő fal, meg telepítek majd bokrokat még plusszban. Azt hiszem a háznál, ami rajt van egy zajszigetelésre így is be kell majd ruházni.)
27

Procastrination szóra

tgr · 2012. Május. 30. (Sze), 20.38
Procastrination szóra guglizva elég sok olvasnivalót lehet találni. Érdemes szigorúnak lenni magaddal (pl. meg tudod oldani, külön laptop, amin csak munkával kapcsolatos dolgok vannak, és az összes kedvenc weboldalad le van tiltva), a munkának általában nekiállni nehéz, ha belelendülsz, akkor már sokkal kisebb az ellenállás. Illetve érdemes lehet környezetet váltani, ha otthon dolgozol, akkor kipróbálni pl. coworking munkahelyeket, hogy jobban tudatosítsd magadban, hogy te most munkaidőben vagy.
37

A környezet váltásra már

Karvaly84 · 2012. Május. 31. (Cs), 00.47
A környezet váltásra már gondoltam, tervbe van egy munka gép beszerzése, ami strapa és hordozható akár a kocsmába a sör csap mellé :D
48

Zenehallgatás is segíthet

Dylan · 2012. Május. 31. (Cs), 11.27
Időnként nekem is van hasonló problémám, de szerencsére csak 1-2 napig tart max, így nem okoz nagy lemaradást.

Ami szokott segíteni:
- Egy nagy adag pihenés (min 8-10 óra alvás)
- Megkeresni, hogy miért is csinálom a melót (miért lesz ez jó nekem/ügyfélnek)
- Valami pörgős, zúzós zenét benyomok (kedvenc számok), ami felpörget. (ez ízlés kérdése, engem speciel ami felpörget: Armin Van Buuren, Compact Disco, Walk of the Earth)
- Rosszabb eset: egy alapos veszekedés a párommal, hihetetlen erőket tudok meríteni egy alapos duzzogásból. :))) Hátránya, hogy nem tart sokáig, általában hamar kibékülünk. De az idő alatt 4x annyit dolgozok mint általában. :)
52

Köszi

Pungor Péter · 2012. Május. 31. (Cs), 14.04
Köszi a választ! Igen, a salsa már régóta nagy népszerűségnek örvend, bár szerintem már kissé túl van ajnározva manapság. Konkrétan én ezt nem tanultam, de ismerem az alapokat és hát a sok éves táncos múlt... Hát igen, a csinos lányok! Csak nem vadászni jársz?
62

Ha nem megy a munka

Bodi · 2012. Jún. 2. (Szo), 14.46
Inspiráció hiánya. Én magamon azt vettem észre, ha nem saját projekten dolgozom hanem külsős munkám van tehát van egy munkaadóm időbeosztással, és további kötelességekkel az egy kicsit nyögvenyelősebben megy. Szerintem azért mert ott nem vagy teljesen szabad vannak kereteid amiket mások szájíze szerint kell teljesítened.

Ha meg teljesen kizárt amit az előbb írtam akkor kiégtél, és ha jól tudom szeretsz horgászni, akkor menj el az istenhátamögé 2.szám alá pecázni 1et.
64

Horgászni rendszeresen járok

Karvaly84 · 2012. Jún. 2. (Szo), 21.37
Horgászni rendszeresen járok :D

Egyébként igazad lehet abban, hogy megrendelésre másmilyen dolgozni, nálam pont így merült fel a probléma, bár igaz, azóta már leküzdöttem az akadályt, de biztos lesz még ilyen. Végül is amiket olvastam, abból számomra az jön le, hogy változtatnom kell pár dolgon mindenképp :)

Egyébként, ki égni biztos nem égtem ki mert még csak most kezdek pislákolni is :D Kb. 2 éve kezdtem össz-vissz a webbel foglalkozni, és tetszik amikor újat tanulok, és attól mindig feldobódok.

UI.: Egyébként honnan tudod, hogy pecás vagyok? Ismerjük egymást esetleg? :)