ugrás a tartalomhoz

Html oldal beolvasás

laffesz · 2011. Dec. 6. (K), 10.02
Üdv!
Olvasgattam a fórumot és volt már hasonló probléma próbáltam is használni őket viszont nem működött, az én esetemben, ezért elnézést kérek ha már érintett témát hozok fel.

Szóval a feladatom az lenne, hogy egy php által generált oldal szövegéből kiszedjek bizonyos adatokat, ezt mintaillesztéssel meg is tudom csinálni. Minden jól működik, amíg a gépemre lementett oldallal dolgozok.

Viszont, hogy erre az oldalra jussak előtte be kell lépnem felhasználónév jelszó párossal a főoldalról. Ezeket ismerem be tudok lépni, headerrel rá is tudok ugrani phpből a szükséges oldalra. Viszont mikor szeretném egy változóba menteni az oldal forrását újra kéri a belépést.

Ezt használom:
$url_link="http://valami1/valami2.php";
$handle = fopen("$url_link", "rb");
$contents = stream_get_contents($handle);
fclose($handle);
echo $contents;

Az echo csak azért kell, mert nem csinált semmit a kódom, és mikor megnéztem mit tölt be akkor láttam hogy loginolós főoldalt.

Megoldható lenne, hogy le tudjam tölteni az oldal forrását? Manuálisan mehetne böngészőből, de valójában nem egy oldalra alkalmaznám hanem több százra és az már macerás lenne.
 
1

curl

H.Z. v2 · 2011. Dec. 6. (K), 10.17
E célra inkább curl-t(??) kellene használni.
Ahogy te próbálod, úgy - szerintem - elvesznek az oldal által küldött cookie-k, ezért nem tudsz továbblépni.
2

Köszönöm. Megnézem ezt a

laffesz · 2011. Dec. 6. (K), 10.40
Köszönöm.
Megnézem ezt a curl-t.
3

tuti, hogy az a gond, hogy

szabo.b.gabor · 2011. Dec. 6. (K), 21.35
tuti, hogy az a gond, hogy nem mennek a cookie-k. keress vmi bonyolultabb osztályt ami ilyen http kéréseket kezel. pear-ben is van ilyen pl
4

thx

laffesz · 2012. Jan. 6. (P), 12.32
Rendben megnézem. :-) Köszönöm neked is.