ugrás a tartalomhoz

Domain emelt díjas SMS-ért

sziszka95 · 2011. Dec. 2. (P), 13.15
Üdv,érdeklődnék abba hogy emeltdíjas sms-ért lehet domiant rendelni?
ha igen akkor hol?(link)
 
1

.hu-s valószínűleg nincs,

Hidvégi Gábor · 2011. Dec. 2. (P), 13.34
.hu-s valószínűleg nincs, mert egy hosszabb űrlapot kell kitölteni a regisztrációhoz. Viszont azt javaslom, ne pazarold a pénzed, az eddigi weblaboros kérdéseid alapján feltételezem, hogy bármit is csináltál, az nincs rendesen kidolgozva, program- és biztonsági hibáktól hemzseg. Nemrég kezdted a webes témát, ennyi idő alatt nem lehet rendesen megtanulni, hacsak nem vagy zseni (ezt csak te tudod).

Szóval szerintem tűzz ki kisebb célokat magad elé, tedd fel valami ingyenes tárhelyre, kérdezd meg a véleményünket, szívesen segítünk, ha normálisan meg tudod fogalmazni a kérdésedet, persze azok után, hogy az internet minden szegletében utánajártál, és nem találtál választ.
2

Én tanulgatásra ajánlanám a

Karvaly84 · 2011. Dec. 2. (P), 14.25
Én tanulgatásra ajánlanám a co.cc ingyenes regisztrátort, itt tudod a rekordokat is babrálni, tárhelynek meg a www.000webhost.com-ot ahol be tudsz állítani saját domaint is. De persze, hogy ezt a kettőt összehozd egy minimális ismeretre szükség van. Pl, hogy mi az a DNS, meg ilyesmi, de jobb ezt is megtanulni sztem.
3

Nem csak emelt díjas SMS

janoszen · 2011. Dec. 2. (P), 17.18
Feltételezem, azért kérdezed, mert nem vagy még 18. Először a kötelező okítás: a domain vásárlás szerződést jelent a domain szolgáltatóval. Ezt a szüleid/gondviselőd nélkül nem kötheted meg. Ha bármi melléviselkedést produkálsz a domainnel (warezbirodalom, netről összelopkodott képek, stb) a szüleidet fogják elővenni, illetve ha rájön a szolgáltató, törlik a domainedet.

Nos, hogy ez megvolt, jöhet a segítés része. Az emelt díjas SMS a szolgáltatónak nagyon sokba kerül és mivel a domainen nem lehet sokat keresni, ezért nem éri meg. Helyette viszont van két fizetési mód, amivel érdemes próbálkozni:

  • Rózsaszín csekk. Ha lehet, bankszámlára fizesd, így két hét alatt talán meg is jön. A postán kérsz egy ilyet, kitöltöd, feladod. Kezi csókolom.
  • Pénztári befizetés. Az OTP-nél vezetett számlára mindenképpen működik és másnapra ott van.


Egy szolgáltatót tudok is mondani, ahol mindkettő működik, ez a volt munkaadóm, a DotRoll. Ha nem .hu domaint veszel, akkor még papírozni sem kell. Beregelsz, megrendeled, OTP-vel befizeted, következő munkanapon tied a domain.