ugrás a tartalomhoz

Apache nem szolgálja ki rendesen az oldalakat nagyobb képekkel

Anonymous · 2005. Dec. 28. (Sze), 23.44
Van egy érdekes problémám, és kezdőként nem igazán tudom rá a megoldást.
A lényege, hogy egy php oldalamat nem jeleniti meg normálisan az Apache, mióta több nagyobb kép is helyet kapott rajta. Amikor elindítom a szolgáltatást, még behozza a teljes oldalt, de a képek vagy nem jelennek meg, vagy hiányosan, vagy hibásan. Frissítés után pedig már csak az oldal elejét hozza be, és kész, mintha elvágták volna.
Mi lehet az oka?
 
1

Hálókártya?

Nagy Péter · 2005. Dec. 29. (Cs), 10.35
Nekem anno volt hasonló problémám egy újonnan felhúzott rendszerrel. Bizonyos hálozatokból nem lehetett letölteni a teljes oldalt, kb. 2Kb után nem jött több adat az Apachból. Ez igaz volt például egy phpinfo() kimenetre is. A szerver log szerint pedig kiküldött mindent.
Néhány heti nyűglődés után egy teszt kedvéért letiltottuk az alaplapi gigabites ethernet kártyát és egy 100Mbitest tettünk a gépbe. Ez megoldotta a problémát, bár az okát azóta sem tudjuk.
--
NP
2

Apache

attlad · 2005. Dec. 29. (Cs), 11.35
Nekem volt régen kicsit hasonló, bár az csak PHP-s oldalak esetén jött elő. Akkor Apache 2 helyett visszaraktam Apache 1-et és megoldodott. (Mondjuk most Apache 2-vel sincs már gond.)
3

Énis...

BarBAR · 2006. Már. 1. (Sze), 16.45
Én is ebben a csónakban eveztem egy ideig... A probléma un. volt, hogy nem jelentek meg a képek vagy csak hibásan ill. frissítéskor már az oldal sem töltődött be... (Vettem egy új 1GBit-es h.kártyát a régi 100MBit-es helyére de a probléma ugyanúgy megmaradt) ...persze meg kell jegyeznem hogy nekem is csak az apache2 csinálta ezt. Mint az elöttem szóló én is csak az 1es apache-ra való visszatérést tudtam megoldásként eszközölni, de amiért ezt a bejegyzést idefirkáltam annak indoka az, hogy annyit sikerült localizálnom a hibának okából hogy amint valamilyen OFFICE csomagot telepítek a gépre onnastól kezdi ezt el az APACHE... nem hiszem hogy helytálló 100%-osoan ez a dolog (hogy az rontja el) de tény és való hogy 1nap alatt 4x telepítettem újra a gépet kisérletezés címszó alatt és mindíg akkor adta be a kulcsot mikor feltettem az office-t (mind1 hogy 97-2000-2003) ahogy feltettem ---> RES ---> apache recs :P