ugrás a tartalomhoz

meta - refresh

Karvaly84 · 2011. Nov. 5. (Szo), 23.40
Helló guruk! Egy olyan oldalt készítek ahol az index.html-be van egy meta-refresh ami átirányít a home.html-re, de csak akkor ha nincs bekapcsolva a javascript, mert ha van javascript akkor lekérem a regular nevű cookie-t ami ha létezik akkor a home.html helyett egyből az activity.html jön be.

Evvel kapcsolatban azt szeretném megkérdezni, hogy a keresők így indexelni fogják e az említett lapokat, vagyis csak a home.html-t, mert onnan már vezet link a többire is, csak evvel nem vagyok képben hogy a meta-refresh-t követik e a robotok.

A választ előre is köszönöm.
 
1

Nem

Poetro · 2011. Nov. 6. (V), 01.40
Semmiképp csak meta taggal irányítsd tovább a felhasználót, mivel az lehet, ki van kapcsolva a böngészőjében, vagy egyáltalán nem is kezeli azt. Rakj mindenképpen egy hagyományos linket is a home.html oldaladra.
2

Talán

Pepita · 2011. Nov. 20. (V), 22.40
Nem az index.html-re? Onnan is meta-val ment a home.html-re.
3

az index.html-t először úgy

Karvaly84 · 2011. Nov. 21. (H), 23.17
az index.html-t először úgy gondoltam, hogy egy üres lap lesz amiről tovább léptetem a felhasználót a home.html-re ha először jár az oldalon és az activity.html-re léptetem akkor ha már visszatérő látogató. De végül a meta-refresh-t kivettem, és a home.html-t, a kezdőlap az index.html és onnan javascript-el operálok amennyiben lehetséges, és indexelhető az oldal így, csak nem akartam index.html-nek hívni azért gondoltam egy refreshre a head-ben.