ugrás a tartalomhoz

IE8 nem engedi a .tk domaint

Kérésre törölve 18. · 2011. Okt. 4. (K), 14.04
Csináltam egy .tk domaint, miután a cc.co címeket elcseszték pl. az Este vírusirtó cégnél. Van fizetett domainem is, de kisebb dolgokra, illetve magán dolgokra nem fogok fizetni, ha nem muszáj.

Szóval FF és CH böngészőkben megy, viszont IE8 böngészővel bár bejön az oldal, de nem lehet bejelentkezni az adott CMS által futtatott oldalon. Tiltja. Most beállíthatom úgy az IE-t, hogy beengedjen, de ettől még mások, akik néznék az oldalamat és be is akarnának jelentkezni, nem fognak tudni, és az nem várható el, hogy mindenki állítgassa a böngészőjét.

Ti ezt hogyan oldjátok meg?
 
1

Este?

Poetro · 2011. Okt. 4. (K), 18.18
Milyen Este vírusirtó cég? És mit jelent az, hogy nem engedi a domént? És mit jelent, hogy nem enged bejelentkezni? Tudnál példát mutatni, vagy pontosabban fogalmazni, mert ennek így se füle, se farka.
2

Hogy a kérdező mire gondolt,

H.Z. v2 · 2011. Okt. 4. (K), 18.21
Hogy a kérdező mire gondolt, azt nem tudhatom, de a .tk domainre keresve találtam olyan információkat, hogy pl. a spammer site-ok szép számmal képviseltetik magukat ebben a TLD-ben.
Nem próbáltam, csak tippelek: esetleg valami biztonsági funkció szűri a .tk-ról érkező cookie-kat vagy nem enged onnan javascriptet futtatni vagy stb.
3

A co.cc domainokat már nem

Kérésre törölve 18. · 2011. Okt. 4. (K), 18.27
A co.cc domainokat már nem lehet elérni pl. olyan gépekről, ahol Eset Smart Security fut. Fel is vettem velük a kapcsolatot, tudom. Külön kell kérvényezni, ha valakinek olyan oldala van és nem egy "olyan" oldal.

Maradt a .tk.

Tehát bejön az oldal IE alatt. Be írom a felhasználónevet és a jelszót, de csak villan egyet és nem léptet be. A többi böngészőnél igen.

A neten azt találtam, hogy Bill nem engedi alapból a .tk domainos oldalakat, de ezt ki lehet kapcsolni a böngészőben.

Tulajdonképpen a válasz egyértelmű: nincs megoldás.