ugrás a tartalomhoz

lenyíló menü nem működik helyesen

osiris · 2011. Okt. 3. (H), 14.49
Sziasztok!

Egy szimpla lenyíló menüt készítenék. Találtam is hozzá segítséget, nagyjából testre szabtam, de 2 problémám még van vele.
Szeretném ha a menükből lenyíló lista alján a border lekerekítve jelenne meg. CSS3-mal meg lehetne oldani, de nekem valami olyan megoldás kellene ami böngészőfüggetlen, tehát IE alatt is ugyanúgy fut.

A másik dolog, egy elég csúnya hiba. A menüpontok közül nem mindegyik lenne lenyíló, a megírt kód viszont ezt nem veszi figyelembe, így lehetséges hogy pl az 5. menüpont megnyomásakor (ami egyébként nem lenne lenyíló) lenyílik a 7., a 7.-nél a 11. Van erre valami megoldás?

Ezen a linken meg tudjátok nézni:

http://smoothmenu.freeweb.hu/

Előre is köszönöm a segítséget!
 
1

Cross-browser rounded

Greg · 2011. Okt. 3. (H), 15.02
Cross-browser rounded corners: http://css3pie.com/ . Leiras hozza magyarul: http://sitepoint.hu/hu/webfejlesztes/ie6-8-css3
3

Köszi, ez a css3pie nagyon

osiris · 2011. Okt. 3. (H), 19.13
Köszi, ez a css3pie nagyon szépen működik!
2

Hasznáj másikat

Poetro · 2011. Okt. 3. (H), 15.08
Mint már párszor elmondtam, ne használjatok kódot a Dynamic Drive-ról, mert nagyon sok elavult, és / vagy bugos (mint ez is). Van több száz másik, ami sokkal jobban működik. A fentit pedig szerintem nem fogja neked senki átírni, mert kész rémálom az a kód, pedig el lehetne intézni az egészet pár tíz sorban. Először is olyan menüt csinálj, ami működik JavaScript nélkül, és csak utána fogj neki másiknak. Addig is ajánlom figyelmedbe a jQuery UI Accordion-t.
4

Azért a Dynamic Drive-ról

osiris · 2011. Okt. 3. (H), 19.19
Azért a Dynamic Drive-ról szedtem a kódot, mert kinézetre az állt a legközelebb az elképzeléseimhez. Nem tudom pontosan, mit jelent hogy bug-os, de ezentúl akkor hanyagolni fogom ezt a megoldást. Azért köszi..