ugrás a tartalomhoz

Flash oldal háttérzenéjének letöltése

Medve · 2011. Aug. 4. (Cs), 23.53
Sziasztok,
találtam egy oldalt, aminek szeretném leszedni a háttérzenéjét, viszont az egész oldalt flash-ben írták. Gondoltam arra hogy lementem az oldalt visszafejtem az .swf-t és onnan meglátom majd honnan tölti be a zenét majd azt egyszerűen lehúzom a szerverről. Ez a megoldás nem jött mivel, nem tudom hogy lehet hangfájl-t beolvastatni flash-el. :P
A másik ötletem az volt hogy mivel le kell töltenie a böngészőmnek a zenét ahhoz hogy lejátszhassa, akkor elcsíphetném és lemásolhatnám amíg az a gépen van. Ezt az eljárást viszont nem ismerem.
Van valakinek valami konstruktív javaslata erre?
 
1

Jogi kérdések

Poetro · 2011. Aug. 5. (P), 00.05
Mondjuk legszebb, ha megkérdezed az oldal tulajdonosától, ki a zene szerzője, és megveszed tőle a zenét.
Másik dolog, hogy figyeled az adatforgalmat a böngésződben (minden böngésző tartalmaz rá beépített eszközt, illetve kiegészítőt), és azzal megnézed, honnan töltődik be a zene. Firefox esetén Firebug, minden más beépítve tartalmazza a fejlesztői eszközt. Chrome esetén Developer Tools, Safariban Web Inspector, Operában Dragonfly, Internet Explorerben F12 Developer Tools.
2

Fiddler

bonga · 2011. Aug. 5. (P), 09.20
Próbáld ki a fiddler-t.
3

Hangrögzítő program

pkadam · 2011. Aug. 5. (P), 20.42
Vagy egy hangrögzítő programmal (pl. Sound Forge) felveszed azt a hangsávot, amit a gép a hangkimenetre küld. Így nem kell semmit trükköznöd, csak az oprendszerednek megmondani, hogy ne a mikrofont, hanem pl. Windows-on a "Sztereó keverő" hangadatfolyamát rögzítse. Csak ügyelj rá, hogy közben ne szólaljon meg más hang a gépeden :)
4

Igen erre én is gondoltam....

Medve · 2011. Aug. 6. (Szo), 21.50
Nekem ez az után jutott eszembe hogy megírtam a bejegyzést, és így sikerült is megszereznem, köszönöm mindenkinek. :)