ugrás a tartalomhoz

Adsense megjelenhet a Facebookon?

stan · 2011. Ápr. 4. (H), 13.38
Az Adsense fiókom kiírta, hogy nem rég olyan oldalon jelentek meg a hirdetéseim, amiket nem engedélyeztem. Kiderült, hogy a www.facebook.com oldalról van szó. Nem értem hogyan lehet ez, mert én csak a saját weboldalamon jelenítettem meg az adsense modulomat, nincsen semmilyen facebook alkalmazásom.

Hogyan lehetséges, hogy megjelent a facebookon az adsense modulom?
Hozzáadjam-e az engedélyezett oldalakhoz a facebook-ot vagy sem?
 
1

A Facebook kitiltotta a

Hidvégi Gábor · 2011. Ápr. 4. (H), 17.04
2

Nem erről van szó

stan · 2011. Ápr. 4. (H), 19.27
Nem érted. Én nem csináltam semmilyen facebook alkalmazást, pláne olyat nem, amelyben adsense hirdetéseket tartalmazna.

Egyszerűen csak arról van szó, hogy csináltam egy weboldalt, és kitettem rá a saját adsense fiókom modulját. Ha te csinálsz egy másik weboldalt, és kimásolod az oldalamról az általam elhelyezett adsense kódot, és bemásolod a weblapodra, akkor nem biztos, hogy szeretném, hogy te megjelenítsd az adsense hirdetéseket, amik eredetileg az én weblapomon jelennének meg.

Szóval ez az adsense funkció erre szolgál, hogy kiszűrje az illetéktelen felhasználásokat, amiket én nem engedélyeztem neked. De nem értem, hogy a facebook hogyan használja fel az én weboldalamat olyan módon, hogy azon az adsense hirdetések is megjelennek.

Lehet pl. a facebookon más weboldalakat böngészni valamilyen frame-es vagy hasonló módszerrel?
Vagy hogyan lehetséges ez, hogy az adsense fiókom úgy érzékeli, hogy a facebook használja az én adsense kódomat?
3

Máshol

Poetro · 2011. Ápr. 4. (H), 19.42
És nem lehet, hogy valaki más kirakta a saját FB alkalmazásába a te AdSense kódodat? Mert ha jól értem akkor erről lehet szó. Vagy egy másik alkalmazásba a te oldalad van behúzva valami módon.