ugrás a tartalomhoz

Facebook falra olyan lin, ami nem idítja el az alkalmazást

zzrek · 2011. Jan. 10. (H), 09.17
Sziasztok!

Egy alkalmazással szeretnék olyan linket a falra rakni, amelyik akkor, ha rákattint valaki, nem jeleníti meg az alkalmazást, nem tünteti el a falat, hanem csak egy ablakot rak fölé (és persze a háttérben azért meghívja az alkalmazásom linkjét persze és ezzel infót közöl és fogad)
Valahogy úgy képzelném el, hogy ha a felhasználó rákattint a linkre, akkor a facebook küld egy requestet rá, majd a kapott választ értelmezi az api alapján és így rak ki üzenetet.

Lehetséges ilyesmi? Tudtok hasonlóra példát vagy leírást?

Köszi, Z.
 
1

Ha létezne

Poetro · 2011. Jan. 10. (H), 11.15
Ha létezne ilyen, nem gondolod, hogy már rengeteg alkalmazás használná? De mivel az alkalmazások mostanában már eléggé le lettek szoktatva a falra való írkálásról, nem is hinném, hogy bármi hasonló fejlesztés lenne a jövőben. Szóval tudtommal nincs, és nem is lesz ilyen.
2

Köszi

zzrek · 2011. Jan. 10. (H), 11.40
Köszi, persze valószínű, hogy ha valamivel nem találkoztam, akkor az nem is létezik, mert nagyon okos, körültekintő és szép is vagyok, de azért nem teljesen biztos ;-)

Mindenesetre sok alkalmazás (játék) alapeleme, hogy írogattatnak a játékosokkal a falukra (nem a városukra persze ;), például a Millionaire City (értelmetlen játék) is ilyen. Ez is olyan linkeket rak ki, amikre kattintva a játék is elindul -- de szerintem nem azért, mert "nemelindítós" linket nem lehet csinálni, hanem azért, mert a játéknak (a tulajdonosainak) ez az érdeke. Vagyis hiába is lenne "nemelindítós" link, akkor is sokan "elindítósat" használnának.

Köszi az infót, kár, hogy nincs ilyen.

Hmm, talán az is jó lesz, ha úgy csinálom, hogy visszairányítson a falra. Megnyomja a linket, az app feljön, kiírja az üzenetet, majd visszaküld a falra magától (vagy egy klikkre). Ugye ilyet lehet?