ugrás a tartalomhoz

Több blogszerű aloldal egy drupal oldalon?

felyx · 2011. Jan. 7. (P), 18.04
Tudna valaki segíteni hogyan lehet megoldani azt ha szeretnék több aloldalt is amelyekre blog szerűen tudok postolni adminként vagy bármilyen userként? A lényeg hogy a főoldalon egy blog lenne ami gyakorlatilag a híreket fedné le a többi oldalon más jellegű hírek lennének ahol nem kell post date és author de adminról szeretnék postokat hozzá adni ezekhez az aloldalakhoz is és szeretném ha egy user tudna mindenhova postolni. Nagyra értékelném ha valaki esetleg tudna segíteni abban hogy ezt drupallal hogyan lehet véghez vinni. Előre is köszönöm.
 
1

google

ironwill · 2011. Jan. 7. (P), 18.21
2

Ez pontosan nem azt csinálja

felyx · 2011. Jan. 7. (P), 19.00
Ez pontosan nem azt csinálja amit szeretnék, ismerem a google-t és hidd el rákerestem. Ha egy sima blogot szeretnék vagy multi-user blogot amit írtam is hogy nem szeretnék, akkor jó lenne. Elolvastad egyáltalán amit írtam vagy csak a címet?
7

Igen, elolvastam és a

ironwill · 2011. Jan. 8. (Szo), 13.01
Igen, elolvastam és a kérdésedre válaszoltam.
(hogy egy modult hogy kötsz be az csak rajtad áll - pl. külön oldalként)

Ha pedig már nézelődtél valamerre, akkor nyugodtan közöld, mert így elkerülhetőek a felesleges körök és jobban be lehet határolni, hogy mit is szeretnél pontosan.
3

Kevés a részlet

Poetro · 2011. Jan. 7. (P), 19.35
Lehet használni Taxonomy-t, Views-t, írni saját modult.
4

Én is úgy gondolom, hogy ezt

Nagy Gusztáv · 2011. Jan. 7. (P), 21.29
Én is úgy gondolom, hogy ezt az alap Taxonomy modullal is meg lehet oldani, hiszen a tartalmakat kategóriába sorolva, minden kategóriának lehet megfelelő listázó oldala, mint egy-egy önálló blog. Ez eddig érthető?

Ha ennél több kell, akkor több infó is kellene, és Views, CCK modul biztos nagy segítség lesz.

Végül javaslom, hogy egy ilyen kérdést inkább a drupal.hu-n beszéljünk meg.
5

Ott is írtam erről a

felyx · 2011. Jan. 7. (P), 21.41
Ott is írtam erről a kérdésemről, de igazából csak annyi a lényeg hogy külön oldalakon több témáról adnék időközönként információkat, híreket mint egy blog, csak nem kell dátum meg author stb., de minden témának külön aloldalt szeretnék. Ezekszerint akkor a taxonomy a megoldás.
6

Köszönöm

felyx · 2011. Jan. 8. (Szo), 00.51
Köszönöm, miután megnéztem kipróbáltam úgy látom a taxonomy megfelel a célra!